Vegaaniset

Vaikka viinit valmistetaan viinirypäleistä puristetusta mehusta, jonka hedelmäsokerin hiiva käyttää alkoholiksi, eivät kaikki viinit kuitenkaan sovi vegaaneille. Vegaaniseksi viiniä saa kutsua silloin, kun sen valmistuksessa viini ei ole ollut kosketuksissa eläinperäisten apuaineiden kanssa. Ohessa sinulle tietoa vegaanisista viineistä ja vegaanisten viinien tuottajista.

Lue lisää vegaanisista viineistä.