Onko hakusessa mutkaton monitoimirosee, josta riittää koko porukalle? Meillä on ilo ja kunnia esitellä sinulle Katse Rosé! Hanapakkauksen kyljistä katsovat ihanat ihmisapinat, jotka ovat saaneet päähänsä näyttävät aurinkolasit.

Trendikkäät roseet maistuvat kesältä, ja tämä marjainen ja herkullinen viini kertoo lämpimistä kesäilloista jo ensi nuuhkaisulla. Ja mikä parasta, se on suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaiseen makuun. Siis tehty mittatilaustyönä juuri sinulle!

Millaisesta viinistä sitten on kyse? Jos Katse Rosé olisi ihminen, olisi tämä pirteä ja sosiaalinen ilopilleri aina ensimmäisenä rannalla, mökillä tai mihin ystävät milloinkin kokoontuvat. Lähdetäänkö päiväksi rannalle vai nautitaanko mieluummin piknikistä? Tai hei, mitä jos lähdetäänkin koko porukalla mökille grillaamaan? Onnistuu! Tämä aurinkoinen ja nauravainen sosiaalinen perhonen on aina valmis uusiin seikkailuihin. Se rakastaa hauskanpitoa ja hyvää seuraa. Ota mukaan minne vain!

Katse Rosé käy kaikkiin rientoihin

Katse Rose Bib

Jos etsit monipuolista viiniä, joka käy yhtä hyvin niin ruokapöytään kuin seurustelujuomaksi, olet löytänyt etsimäsi. Katse Rosé sopii liudalle ruokia kevyistä salaateista ja pikkusuolaisista aina täyttäviin grilliherkkuihin. Se on pakattu kätevään kolmen litran hanapakkaukseen, joten siitä riittää hyvin isommallekin porukalle. Viini on kuin tehty yhteisiin grillaushetkiin, oli ritilällä tirisemässä makkaraa, täytettyjä herkkusieniä tai soijanakkeja.

Tuote- ja hintatiedot saat tästä.

Maultaan viini on raikas ja kuiva, joten se antaa loistavat mahdollisuudet myös juomasekoitusten pohjaksi. Kokeile Katse Roséta boolien tai drinkkien taikomiseen!

 

Tällä ohjeella onnistuu esimerkiksi helppo roseeviini-spritzer:

  1. Laita lasiin jäitä ja mansikanpaloja ja/tai vaikka lime- tai sitruunalohko.
  2. Puolet Katse Roséta.
  3. Puolet Spritea tai soodavettä riippuen siitä, haluatko juomastasi makeampaa vai kevyempää. Valmista tuli!

Kesäinen on Katse Rosén alkuperäkin. Se tulee Espanjasta La Manchan alueen korkealta ylängöltä, jolla yöt ovat viileitä ja päivät lämpimiä. Viiniin saadaan raikkautta ja hapokkuutta, ja rypäleinä on käytetty Bobalia sekä Tempranilloa, jotka tuovat ihanan mansikkaisia ja marjaisia sävyjä. Ylängön olosuhteet ovat otolliset luomuviljelylle, joten tältä viiniltä löytyykin luomusertifikaatti. Eikä siinä vielä kaikki: viini on vegaaninen, joten se on huoleton valinta myös kasvipohjaisen ruokavalion noudattajille. Kaikkien kaveri siis!

Katse Rosé kuuluu tuttavallisesti apinaviinien tuoteperheeseen, joka on kädellisten aatelia. Tuoteperheen muut jäsenet ovat Katse-kuohuviini ja La Mirada Tempranillo Syrah

Katso alta, kuinka näppärästi Katse Rosé matkustaa eteenpäin tehtaan linjastolla.