Tekeekö mieli texmexiä?

Olisiko se lihaa, kasvista vai sekä että? Olipa valintasi mikä vain, mausteisen meksikolaisen ruoan kylkeen sopii leppoisa ja miellyttävä Footmark Smooth Red. Moneen makuun taipuva huoleton viini on kotoisin Etelä-Afrikasta, ja se käy yhtä hyvin niin ruoan kyytipojaksi kuin seurustelujuomaksi. Tämä lempeä sankari on varma valinta myös eri ruokavalioiden kannalta, sillä se sopii vegaaneille. Mahtavaa, eikö!

Tacopeltiä ja tortilloja jokaiseen makuun

Meksikolaiselle ruoalle on tyypillistä mausteiden avokätinen käyttö ja pikantin tuliset maut. Sieltä ovat lähtöisin myös kaikille tutut arjen suosikit, kuten tortillat ja viikonlopun herkullinen vakiovieras tacopelti. Texmex saakin yleensä innostuneen vastaanoton, sillä siitä löytyy jokaiselle jotakin – hieman samaan tapaan kuin Footmark Smooth Redistäkin, joka on nimensä mukaisesti hyvin pehmeä viini. Se tekee kunniaa makuvivahteille ja sulkee nauttijansa ihanan lämpimään halaukseen. Näin ystävällistä viiniä lähestyy mielellään, ellei se lähesty sinua ensin!

Osa texmexin viehätystä piilee juuri siinä, että sitä on tavattoman helppo muokata syöjien maun mukaan. Siihen voi halutessaan lisätä omia suosikkimausteitaan ja valmistaa ruoan joko oikein tulisena tai mietona – tai jotakin siltä väliltä. Täytevaihtoehtojakin on lukemattomia: täytä burritot, tacot tai nachopelti esimerkiksi jauhelihalla tai samaan tapaan käytettävällä soijarouheella. Kaikki onnistuu!

Footmark Smooth Red

Punaviini pyöristää meksikolaisen ruoan makumaailmaa

Footmark Smooth Red on monestakin syystä verraton valinta texmexin kaveriksi. Täyttävän ja mausteisen meksikolaisen ruoan kumppaniksi sopii nimittäin tasapainoinen ja miellyttävä punaviini, joka pyöristää tulisen makumaailman suuhun sopivaksi. Tämän viinin maku on täyteläinen ja pehmoinen, mutta se on samalla tuntumaltaan kevyt. Se tuokin hienosti esiin ruoan parhaat puolet olematta liian tuhti. Viini ei pyri varastamaan koko show’ta, vaan haluaa jakaa estradin yhdessä meksikolaisten ystäviensä kanssa.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Kun ruoassa on riittävästi potkua ja viinissä sopivasti tasapainoisuutta, täydentää poppoo toisiaan upeasti. Ehdoton plussa Footmark Smooth Redissä on myös sen monikäyttöisyys, sillä sama viini sopii koko iltaan ruokapöydän antimista salongin puolelle pienten suolaisten ja vaikka elokuvaillan seuraksi. Se käy myös vegaanista ruokavaliota noudattaville, joten tämä kaikkien kaveri on nappivalinta koko porukalle. Viini on osa Footmark-tuoteperhettä, josta löydät lisää tietoa täältä.