Saako pizzaa syödä vain perjantaina? Jos meiltä kysyt, niin pizza on sen verran mehukasta murkinaa, että sopivia päiviä sen syömiseen ovat ainakin tiistai, torstai ja tämä päivä. Pizzaa saattelemaan tarvitaan tietysti myös maittava punaviini.

Ei kuitenkaan hätää, mikäli olet enemmän kallellasi valkoviiniin – hyvä välimalli on rosee, joka on oma viinityyppinsä, mutta juuri sopivan askeleen verran punkkuun päin. Problem solved!

Pizzaa saa nykyään tunnetusti millaisena vain ja jokaisessa muodossa: on pakastepizzaa, einespizzaa, pizzeriasta tilattua ja tietenkin itse tehtyä pizzaa. Innokkaimmat leipovat vielä pizzataikinankin itse, mutta aivan yhtä sallittua on käyttää klassisia valmiita pohjia. Tärkein on kuitenkin vielä edessä: mitä laitetaan täytteeksi? Ja vielä varsinainen kuuma peruna: kuuluuko se ananas sinne pizzaan vai ei?

Monte dos Amigos rose ja pizza

Monte dos Amigos​

Ystävän tunnistaa siitä, että hänen seurassaan on helppo ja mukava olla. Mukavaa seuraa on myös Monte dos Amigos Rosé, joka on ystävyyden viini. Siihen on tavattoman helppo tutustua, ja se on viimeisen päälle miellyttävä hahmo.

Varma valinta sinulle, joka rakastat niin pizzaa kuin roseeta! Viilennä ihanan raikkaaksi ja nauti.

Monte dos Amigos Roséta löytyy kahdessa koossa, puolikkaana eli 37,5 cl ja tavallisena eli 75 cl pullona. Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä!

Trevisana Merlot Bio No Added Sulphites

Tässä on pizzaviini paikallaan. Trevisana Merlot Bio No Added Sulphites on mehevä ruokaviini, johon ei ole lisätty sulfiitteja. Se pitää eritoten täyteläisistä ruoista, kuten juuri pizzasta. Vegaanisuus takaa sen, että saat ruoan kanssa aivan vapaat kädet – tämä kaveri tietää tarkalleen, miten vegaanisen tai sekasyöjän pizzan kanssa toimitaan. Tarjoa huoletta täytteiden kuin täytteiden kanssa!

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Trevisana Bio and pizza ingredients
Footmark pinotage ja pizza

Footmark Pinotage​

Footmark on tuttu luottoviini, jota on suorastaan velvollisuus suositella pizzan kaveriksi. Footmark Pinotage on pehmeä jokapaikanhöylä, joka maistuu erinomaiselta pizzan kanssa. Saattaapa se hivuttautua vaivihkaa lasiisi jo keittiössä pizzaa valmistaessa, kun silmä välttää. Hups!

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Cascina Bruciata Barbaresco Rio Sordo

Laitetaanko kaikki peliin ja tilataan premium-tason artesaanipizzaa? Siinä tapauksessa tilanne vaatii myös premium-tasoista viiniä. Laadukas Cascina Bruciata Barbaresco Rio Sordo on tarkalla kädellä valmistettu ja viimeisen päälle hyvillä käytöstavoilla varustettu viini, joka pitää huolen siitä, että ruoka saa ansaitsemansa arvostuksen viimeistä murua myöten.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

casciana bruciatta, tomaatti ja pizza