Punaviinit

Footmark Pinotage

Maistuva yleisviini

7,98 €

75 cl
Footmark Pinotage 75cl
Kana, kalkkunaKana, kalkkuna
Miedot makkaratMiedot makkarat
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
KierrekorkkiKierrekorkki
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus
Etelä-Afrikka
Keskitäyteläinen
Keskitanniininen, karpaloinen, punamarjainen, mausteinen, keskitäyteläinen
KÄYTTÖVINKIT
Footmark Pinotage on pehmeydessään mitä mainioin yleisviini. Sen seurassa viihtyvät mausteisemmat kana ja porsas, mutta se ei pelästy reilua pihviäkään. Kesällä se on mainio grilli-, piknik- tai puutarhajuhlien viini. Se on paikallaan myös halutessasi lasillisen pehmeää ja maukasta punaviiniä.
Footmark Pinotage-viini tuotetaan Etelä-Afrikassa ja kuljetetaan säiliöissä meriteitse. Norex Selected Brands tuottaa ja pullottaa Footmark Pinotagen yhteistyössä saksalaisen Peter Mertesin kanssa. Footmark Pinotagen rypäleet tulevat Paarlin laatuviini-alueelta Stellenboschista pohjoiseen. Viinin tuottajalla on yli 60 vuoden kokemus alueelta. Pinotage on leimallisesti Etelä-Afrikan oma punainen lajike, risteytys Cinsault’sta ja Pinot Noirista. Footmark Pinotage valmistetaan terästankeissa, jotta Pinotagen oma lämmin ja paahteinen luonne saadaan säilytettyä. Norex Selected Brands on suomalainen perheyritys, joka omistaa Footmark -tuotemerkin. Norexin pitkä kokemus suomalaisen viinimaun tuntijana antaa pohjan Footmark viinien valmistuttamiselle yhteistyössä tasokkaiden, ympäristötietoisten viinintuottajien kanssa.

Tuottaja

Norex Selected Brands

Rypäleet

Pinotage

Sokerit

7 g/l

Alkoholi

14.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

436837

Alueluokitus

WO Western Cape

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Norex Selected Brands on suomalainen perheyritys, joka on vuodesta 1981 asti tuntenut suomalaisten juomaharrastajien mieltymykset. Norex Selected Brands tuottaa omien tuotemerkkiensä kautta laadukkaita alkoholijuomia suomalaisille kuluttajille. Tuotteissa on aina erinomainen laatu ja tuotannossa haetaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email