Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Lisätiedot
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Suklaa on suomalaisten kestosuosikki. Itse asiassa suomalaisten suklaankulutus on yksi suurimmista koko maailmassa. Onhan siksi myös tärkeää, että …
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, karpaloinen, karhunvatukkainen, yrttinen, hennon oliivinen
Ihanteellinen viini grillattujen vihannesten kera, se sopii kasvispadoille, antipastin, pizzan ja pastan kera, vaalealle lihalle ja miedoille juustoille.
Trevisana Bion Merlot-rypäleet kasvavat Veneton Trevison alueella luomuviljelynä. Köynnökset katselevat ympäröivää Sile-jokea. Valikoidut, terveet rypäleet käyvät jäähdytetyssä terästankissa, jonka lämpötila ei ylitä 24 °C. Halutun värin ja rakenteen saamiseksi tankin viini pumpataan päivittäin kuoriketon päälle. Alkoholikäymisen jälkeen viini käy malolaktisen käymisen, jonka jälkeen se suodatetaan kolmesti ennen pullotusta. Viiniin ei lisätä valmistuksen aikana sulfiitteja. Viinillä on Veneto I.G.T. alkuperämerkintä. Viini soveltuu vegaaneille.
Azienda Agricola Trevisana on nimensä mukaisesti viinitila, joka kasvattaa itse viiniensä rypäleet sen sijaan että ostaisi rypäleet tai viinit osittain tai kokonaan. Tilalla on 20 hehtaaria viiniköynnöksiä Paesessa. Tila yhdistää perinteet ja uudistamisen kasvattamalla rypäleensä luomutuotantona yksinkertaisesti ja autenttisesti, luottaen samalla kehittyneisiin kasvatusmenetelmiin ympäristöä kunnioittaen. Azienda Agricola Trevisana on ensimmäisten joukossa ottanut käyttöön integroidun tuhoeläinkontrollin (IPM). Niiden mukaan tuholaisten estäminen ja kukistaminen perustuu tietoon, ajoitukseen, biologisiin ja fyysisiin, ei-kemiallisiin toimiin. Tila käyttää aurinkokennoja energian tuottamiseen, kierrättää käyttämänsä veden, käsittelee maata ja köynnöksiä luonnollisin tavoin ja kierrättää kaiken viinin valmistuksessa syntyvät jätemateriaalin. Luomuviljelyn lisäksi tila keskittyy vegaaneille soveltuvien viinien tuottamiseen. Sen toimintaa valvovat Ceviq ja Vegan Society. Azienda Agricola Trevisana on osa Gruppo Tombacco –ryhmää.
Lisätiedot
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |