Punaviinit

Trevisana Merlot Bio No Added Sulphites

Grillattujen vihannesten ihanneviini

10,88 €

75 cl
Trevisana Merlot Bio 75cl
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
PorsasPorsas
Tapas ja antipastiTapas ja antipasti
Ei lisättyä sulfiittiaEi lisättyä sulfiittia
KierrekorkkiKierrekorkki
LuomuLuomu
VegaaninenVegaaninen
Italia
Keskitäyteläinen
KÄYTTÖVINKIT
Ihanteellinen viini grillattujen vihannesten kera, se sopii kasvispadoille, antipastiin, pizzan ja pastan kera, vaalealle lihalle ja miedoille juustoille
Trevisana Bion Merlot-rypäleet kasvavat Veneton Trevison alueella luomuviljelynä. Köynnökset katselevat ympäröivää Sile-jokea. Valikoidut, terveet rypäleet käyvät jäähdytetyssä terästankissa, jonka lämpötila ei ylitä 24 °C. Halutun värin ja rakenteen saamiseksi tankin viini pumpataan päivittäin kuoriketon päälle. Alkoholikäymisen jälkeen viini käy malolaktisen käymisen, jonka jälkeen se suodatetaan kolmesti ennen pullotusta. Viiniin ei lisätä valmistuksen aikana sulfiitteja. Viinillä on Veneto I.G.T. alkuperämerkintä. Viini soveltuu vegaaneille.

Tuottaja

Azienda Agricola Trevisana

Rypäleet

Merlot

Sokerit

3 g/l

Alkoholi

12.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

462047

Alueluokitus

Veneto IGT

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Azienda Agricola Trevisana on nimensä mukaisesti viinitila, joka kasvattaa itse viiniensä rypäleet sen sijaan että ostaisi rypäleet tai viinit osittain tai kokonaan. Tilalla on 20 hehtaaria viiniköynnöksiä Paesessa. Tila yhdistää perinteet ja uudistamisen kasvattamalla rypäleensä luomutuotantona yksinkertaisesti ja autenttisesti, luottaen samalla kehittyneisiin kasvatusmenetelmiin ympäristöä kunnioittaen. Azienda Agricola Trevisana on ensimmäisten joukossa ottanut käyttöön integroidun tuhoeläinkontrollin (IPM). Niiden mukaan tuholaisten estäminen ja kukistaminen perustuu tietoon, ajoitukseen, biologisiin ja fyysisiin, ei-kemiallisiin toimiin. Tila käyttää aurinkokennoja energian tuottamiseen, kierrättää käyttämänsä veden, käsittelee maata ja köynnöksiä luonnollisin tavoin ja kierrättää kaiken viinin valmistuksessa syntyvät jätemateriaalin. Luomuviljelyn lisäksi tila keskittyy vegaaneille soveltuvien viinien tuottamiseen. Sen toimintaa valvovat Ceviq ja Vegan Society. Azienda Agricola Trevisana on osa Gruppo Tombacco –ryhmää.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email