Hyggekausi on taas päällä ja kuumat juomat maistuvat, kun ulkona on kirpsakkaa. Valinnanvaraa löytyy täyteläisistä kahvicocktaileista itsetehtyyn, mausteiseen glögiin, pieniä twistejä unohtamatta. Joten villasukat jalkaan, viltti päälle ja kuumaa kuppiin.

Kuumat juomat, joissa on makua ja pientä luksusta. Mikä olisi sen ihanampaa, kun ilmat ovat viileät!

Haaveiletko sinäkin aina kahvilatyylisistä vaahtokarkkikaakaoista? Vai kuuluuko kaneli lempimausteisiisi? Tästä saat useamman iskun samalla kärpäsellä.

Kokeile Tia Maria -kahviliköörikaakaota tai tee kahvihetkestä spessu lisäämällä loraus kahvilikööriä kuppiin. Kahvicocktailit voi koristella vaikka vaahtokarkeilla – tai sillä kanelilla.

Jos huvittaa, niin kukapa kieltää lorauttamasta sekaan pikku tilkan kermaakin täyteläisempää lopputulosta varten. Viikon Viini suosittelee ottamaan kaiken irti ja tekemään kuumasta juomasta juuri sinun näköisesi.

Kuuma kaakao Tia Maria -kahviliköörillä

Tia Maria Hot Chocolate

Valmista juoma mukiin tai kuumaa kestävään lasiin. Sekoita kuumaan veteen pussillinen Tazza-kaakaojauhetta. Lisää kanelijauhe ja Tia Maria Cold Brew -kahvilikööri. Koristele pienillä vaahtokarkeilla ja/tai kanelitangolla.

Tia Maria Cinnamon Coffee

Valmista juoma mukiin tai kuumaa kestävään lasiin. Kaada mukiin kuumaa kahvia, lisää kanelijauhe ja Tia Maria Cold Brew -kahvilikööri. Koristele pienillä vaahtokarkeilla ja/tai kanelitangolla.

Vinkki! Jos haluat kahvistasi kermaisen ja täyteläisen, voit  lisätä mukaan hieman kermaa.

Kahvicocktail Tia Maria -kahviliköörillä

Tiesitkö, että mainio mauste lämpimiin juomiin on myös portviini? Porto Cruz Tawny palvelee niin maukkaana ja lämmittävänä portviinitotina kuin vivahteikkaaksi ja suunmyötäiseksi maustetussa glögissä. Saako jouluisia juomia juoda ympäri vuoden?!

Porto Cruz Tawny -portviini ja siitä valmistettu kuuma totijuoma

Porto Cruz Tawny Toddy

Valmista juoma mukiin tai kuumaa kestävään lasiin. Kaada mukiin kuumaa vettä, lisää hunaja ja Porto Cruz Tawny -portviini.

Koristele sitruunalohkolla, josta voi puristaa mehut mukaan. Lisää myös kanelitanko ja appelsiininkuori. Mukaan voi vielä halutessaan laittaa mausteneilikoita.

Porto Cruz Tawny Glögi

Punaviinistä keitetty glögi kattilassa

Lämmitä punaviiniä kattilassa. Älä kuitenkaan anna sen kiehahtaa! Lisää Porto Cruz Tawny -portviini, siivuiksi leikattu appelsiini, sitruunan kuoret, hunaja, vaniljatanko, kanelitanko, mausteneilikat ja vielä hyppysellinen kardemummaa.

Nyt ovat mausteet mintissä ja viimeinenkin silaus taputeltu. Ei muuta kuin nautiskelemaan kuumista juomista.