Portviinien parhaimmistoa

Porto Cruzin portviinit kuuluvat portviinien parhaimmistoon. Niitä yhdistää erinomainen laatu, vuosisatojen ammattitaito ja aito rakkaus portviineihin. Porto Cruzin portviinit valmistaa Gran Cruz Porto, joka on maailman suurin portviinien valmistaja. Erityisesti Ranskassa nämä tuotteet löytyvät jokaisessa marketissa, baarissa, bistrossa jne. Ranskassa portviini nautitaan ennen kaikkea aperitiivina, mutta se sopii nautiskeluun myös ruoan jälkeen ja erityisesti pikkusuolaisten ja hyvien juustojen kanssa. Kuvittele itsesi pehmään nojatuoliin, lautasella lempijuustoja, taustalla hyvä musiikki ja kädessä lasillinen erinomaista portviiniä…. Niitä elämän hyviä hetkiä.

Porto Cruzin portviineissä on valinnanvaraa

Porto Cruz Tawny


Valitse mikä tahansa bistro Ranskassa ja näet lähes varmasti tämän pullon siellä. Tämä on ranskalainen perusaperitiivi monen muun rinnalla. Ateriaa ei voi nauttia eikä syömään lähteä ilman lasillista etukäteen tai alkuun. Työpäivän jälkeen poiketaan bistroon tätä varten. 

Ranskalaisittain tämä on aperitiivi, viilennettynä. Sopii maltillisin kulauksin seurusteluviiniksi, se säestää mahtavasti suklaaherkkuja, paahdettuja pähkinöitä, makeita hedelmiä ja voimakkaita juustoja.

Porto Gran Cruz 20 Years Old


20-vuotias tawny on erityisellä sijalla jokaisen portviiniä rakastavan sydämessä. Siinä on kypsyyttä, mutta samalla vielä selkeän hedelmäisiä sävyjä.

Meditaatioviini, juustotarjottimen moniosaaja myös vuohenjuustoille, jälkiruokaviini paahdettuja hedelmiä tai paahdettua sokeria sisältäville jälkiruoille. Erinomainen myös suklaan ja suklaajälkiruokien kanssa. Tarjoa viilennettynä.

Porto Gran Cruz 30 Years Old


30-vuotias tawny on harvinaisuus, jota vain pieni osa portviinitaloista pystyy tarjoamaan. Se tuntuu kehittyneemmältä, kuivemmalta ja mausteisemmalta kuin nuoremmat vastinparinsa. Sen nauttiminen on etuoikeus.

Vie ajatukset menneisyyteen ja saa mietiskelemään. Herkku sellaisenaan, jälkiruokaviini, ehkä pala vuohenjuustoa tai viipale Sans Rival -kakkua lasillisen kera. Loistelias lahja, joka katsoo eteenpäin ja taaksepäin. Nauti kevyesti viilennettynä. Elämä paranee.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email