Iki-ihanat kesähäät ovat täällä! Avioliiton auvoinen satama kutsuu kesäaikaan montaa morsiusparia. Hartaasti odotettu päivä on täynnä iloa ja rakkautta, ja häävastaanotolla pannaan jalalla koreasti pitkän kaavan kautta aina iltaan asti. Häissä tavataan syödä ja juoda hyvin, ja herkuista notkuvat pöydät antavat juomasuosituksille monia mahdollisuuksia. Viinimenu onkin tärkeänä päivänä viimeisen päälle hiottu.

Häät ovat tunnetusti myös oivallinen tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, sillä juhlaväkeä saapuu hääparin sukujen puolelta ja tietysti ystäväpiireistä. Kuka kukin on? Käydäänpä nopea tutustumiskierros!

Puheliaat appivanhemmat

Tulevat anopit ja appiukot on tärkeää pitää tyytyväisinä. Heiltä löytyy paljon elämänkokemusta ja niin hyviä kuin hieman harkinnanvaraisia ideoita moneen asiaan. Rohkeimpia heistä on joskus kuultu kuvailtavan jopa hieman teräväkielisiksi, mutta hyvää tarkoittavat vinkit kannattaa ehdottomasti laittaa korvan taakse! Useimmat appivanhemmat ovat suorastaan ikionnellisia lapsensa naimisiinmenosta ja ottavat tämän puolison avosylin vastaan ja tervetulleeksi sukuun. Muistetaan myös viedä appivanhemmat tanssimaan, he ovat usein parkettien partaveitsiä!

Baron de Ley Tapas

Baron de Ley Reserva

Appivanhempien laatutietoiseen makuun olemme omistaneet perinteikkään, laadukkaan ja tuhdin Baron de Ley Reservan arvostetulta espanjalaistuottajalta. Se sopii erinomaisesti buffetpöytään esimerkiksi lihoille, juustoille ja pienille suolaisille alkupaloille, kuten tapaksille.

Baron de Ley Reservan hinta- ja lisätiedot saat tästä.

Barth Fructus Riesling

Monipuolisen buffetpöydän antimille kannattaa luonnollisesti varata myös muutama hyvä valkoviini. Kuiva Pares Balta Savia Viva Xarello ja puolimakea Barth Fructus Riesling ovat salaattien, pikkusuolaisten ja vaalean lihan parhaita ystäviä. Molemmat viinit ovat hedelmäisiä, ja sekä kuivan että puolimakean ystävät löytävät näistä suosikkinsa. Suosittelemme toki maistamaan molempia ja yllättymään!

Parés Baltà Savia Viva Familia Xarel-lo:n hinta- ja lisätiedot saat tästä.

Barth Riesling Fructusin hinta- ja lisätiedot saat tästä.

Barth Riesling Fructus

Aviomies vailla vertaa

Onhan rusetti nyt ojennuksessa? Kyllä vain. Sulhasella on parhaat päällä ja yhteinen elämä edessä. Onnekas aviomies on löytänyt elämäänsä ihanan puolison, jonka kanssa jakaa kaikki tulevat seikkailut ja onnen hetket. Hääpäivä on yksi hänen elämänsä tärkeimmistä merkkipaaluista, ja tätä juhlimme koko päivän ystävien ja sukulaisten kanssa. Puheita ja ohjelmaa riittää iltaan asti, joten sulhanen kaipaisi sopivaa maljajuomaa, joka sopii mielellään myös ruoan kanssa.

Pares Balta Brut

Parés Baltà Brut b

Omistimme sulhaselle Parés Baltà Brut b:n, joka on kuplivan maukas cava. Kuohuviinit tuovat juhlan tuntua, ja mikä olisikaan sille sopivampi kuin tämä hetki. Parés Baltà Brut b on monikäyttöinen kuohuva, jolla sopii kilistellä puheiden ja ohjelman välissä, nautiskella ruoan kanssa ja kostuttaa vaikkapa kurkkua appiukon puheen venähtäessä.

Hinta- ja lisätiedot saat tästä.

Kuvankaunis morsian

Upea morsian on liikuttavan kaunis näky. Ei mikään ihme, että television hääsarjoissakin herkistytään. Hän on onnekas saadessaan tänään vaimon arvonimen ja puolisokseen rakkaan kumppaninsa. Päivän aikana on luvassa ainakin tanssia, puheita ja mitä todennäköisimmin melkoinen määrä onnenkyyneleitä niin hääparilta kuin häävierailta. Välissä tietenkin skoolataan skoolaamasta päästyämme, joten morsiamelle tarvittaisiin arvoisensa upea ja miellyttävä juhlajuoma. Puolison lasista jo löytyykin cavaa, mutta mitä keksisimme hänelle? Katsotaanpa!

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut

Samppanja sopii elämän hyviin hetkiin, joten tähän suureen päivään se on enemmän kuin luonnollinen valinta. Halusimme siksi omistaa uudelle vaimolle Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brutin, joka sopii lasiin silloin, kun vain paras riittää. Nautittava aito samppanja on luksusta lasissa, ja se palvelee hyvin myös ruoan seurana. Tällä on hyvä kilistää rakkaiden kanssa ja nauttia yhteisestä ateriasta.

Hinta- ja lisätiedot saat tästä.

nicolas feuillatte reserve exclusive brut

Kaasot ja bestmanit ovat häiden dream team

Kaasoilla on ilo ja kunnia toimia illan seremoniamestareina yhdessä bestmanien kanssa. He ovat mukana morsiusparin juhlapäivässä alusta loppuun, joten tekemistä riittää ja päivä on ohjelmaa pullollaan. Lasillinen kuplivaa virkistystä tekee siis varmasti eetvarttia päivän tiimellyksessä.

Tosti Asti ja vaahtokarkki

Tosti Asti Dolce

Kaasoille olemme omistaneet kesäisen herkullisen Tosti Asti Dolcen, joka on Tostin viinitalon klassikko. Ihanan makea kuohuviini maistuu taivaalliselta hyvin viilennettynä. Siitä kannattaa tarjota maistiaiset myös janoisille bestmaneille! Buffetissa tämä viini on kuin luotu kakkujen ja muiden jälkiruokien kaveriksi.

Hinta- ja lisätiedot saat tästä.

Häiden taustatiimissä häärivät kaasojen kavereina bestmanit. Kaasot ja bestmanit muodostavat todellisen dream teamin, joka huolehtii juhlien sujumisesta ja tukee hääparia tärkeänä päivänä. Tämä hassutteleva joukko pitää niin puheita kuin järjestää ohjelmaa – joko sovitusti tai aivan yllätyksenä. Yllätyksiä saattaa kyllä piisata muutenkin päivän mittaan, mutta ei hätää – bestmanien ja kaasojen kööri hakee mielellään ne unohtuneet vihkisormukset!

La Sueca Sangría

Bestmaneille omistimme ihanan hedelmäisen ja virkistävän sangrian, joka syntyy esimerkiksi Metsmaasikas Wild Strawberry -mansikkalikööristä ja punaviinistä tällä helpolla ohjeella!

Sangria on juomasekoitusten pyttipannu, joka sopii hyvin kaadettavaksi boolimaljaan jäiden ja hedelmälohkojen kanssa. Yksinkertaisimmillaan siihen tarvitaan vain punaviiniä, hedelmiä ja hiilihapotettua juomaa, kuten Spritea. Kaasotkaan eivät pistä pahakseen virkistävän hedelmäistä lasillista! Sangriat ovatkin kesäisiä seurustelujuomia, joka maistuvat varmasti myös muulle juhlaväelle.

metsmaasikas-sangria

 

Yhteinen matka alkaa tästä

Kun upeat hääjuhlat on juhlittu, on morsiusparin aika suunnata kohti häämatkaa. Ja häämatkallehan löytyy tietysti oma nimikkoviini: ihana Parés Baltà Honeymoon.

Pares Balta Honeymoon

Parés Baltà Honeymoon

Tämä on suloinen puolimakea seurusteluviini, jonka kanssa sopivat myös mausteiset aasialaiset ruokalajit. Parés Baltà Honeymoon maistuu niin illallisella, häämatkan aloittajaisena kuin vaikkapa tervetuliaismaljana kyyhkyläisten saavuttua kohteeseen.

Hinta- ja lisätiedot saat tästä.

Toivotamme hääparille ihanaa matkaa ja onnellista tulevaisuutta toistensa kanssa!