Kyllä se siitä! Leuka pystyyn ja taas kohti uusia seikkailuja! Paistaa se päivä risukasaankin! Kuka on tämä sydämellinen optimisti? No sehän on marras-joulukuussa syntynyt jousimies. Mikä on vuoden viimeisen merkin oma horoskooppiviini? Sen tiedät luettuasi tämän jutun!

Jousimies on maailman parhaita ideoita pursuava huimapäinen sankari, joka osuu aina maaliin. Tai ainakin luottaa osuvansa! Elämä on yhtä suurta seikkailua – myös arjen puurtamisen keskellä. Jousimiehellä on nimittäin taito käyttää aikansa arvokkaasti. Sellaista hetkeä ei olekaan, jolloin tällä työmyyrällä ei olisi meneillään toinen toistaan kiinnostavampia projekteja.

Merkin edustajat janoavat adrenaliinia ja haluavat elämältään vaihtelua. Heitä voivat kiehtoa vauhti ja vaaralliset tilanteet vaikkapa moottoripyörän selässä, tai ehkä jousimies nappaa mukaansa retkeilyvarusteet ja yksinkertaisesti patikoi uusiin maisemiin. Ei se ole sen kummempaa!

Jousimies matkaa vaikka maailman ympäri

Jousimies on maailmankansalainen, joka on kuin kala vedessä niin kotimaan kamaralla kuin reissun päällä. Moni merkin edustaja löytääkin mielitietyn ulkomailta, ja jouskarille rakkauden perässä muuttaminen on helppoa kuin heinänteko. Ihmekös se, kun merkki on kotonaan aivan kaikkialla.

Aikaansaava ja innostunut horoskooppimerkki tunnetaan myös avoimuudestaan ja rehellisyydestään, ja siinä piilee monen merkin edustajan paras ja samalla huonoin puoli. Rehellisyys on hyve, joka perii maan, mutta joskus jousimiehen kannattaa ihan arkielämän sutjakkaan sujumisen kannalta opetella olemaan diplomaattinen. Niin vieraalta kuin mokoma sanojen pyöristely tietysti tuntuukin!

Aina yhtä mielellään matkustavalle jousimiehelle löytyy luonnollisia uravalintoja esimerkiksi matkailun parista tai vaikka koulutukseen liittyvistä työtehtävistä, joissa hän pääsee jakamaan omaa osaamistaan sekä innostamaan muitakin ideoimaan ja ajattelemaan.

Suurten unelmiensa perässä monet jousimiehet ovat löytäneet myös tiensä parrasvaloihin sankoin joukoin. Tuttuja jousimiehiä ovat esimerkiksi Jean Sibelius (8.12.), Niina Lahtinen (23.11.), Pepe Willberg (17.12.), Saku Koivu (23.11.), Britney Spears (2.12.), Miley Cyrus (23.11.), Bruce Lee (27.11.) ja Tina Turner (26.11.).

Sen jo tiedämme, että jousimies haluaa elämänsä jokaiselta päivältä jotakin uutta, joten vaihtelu on välttämätöntä myös horoskooppiviinin suhteen. Siksi varasimmekin hänelle vaihtoehtoja varmuuden vuoksi koko tuoteperheen voimin.

Omistimme jousimiehelle koko Katse-apinaviiniperheen, johon kuuluvat kuohuvan raikas Katse Brut, pirteä valkoviini Katse Crispy White sekä ihanat seurustelujuomat ja ruokapöydän monitoimiviinit Katse Rosé Organic sekä Katse La Mirada. Nyt on mistä valita, jopa jousimiehen mittapuulla!

Apinaviinit

Apinaperheen iloiset jäsenet käyvät mahtavasti seurusteluun ja ruokapöydän tähdiksi. Ne ovat myös takuulla mieleenpainuvia tuliaisia. Jokaiselle jotakin – mitä jousimiehelle saisi olla?

Katse Crispy White on ryhdikkään hapokas, hedelmäinen ja sitruksinen valkoviini ystävien kanssa seurusteluun ja ruokapöytään salaattien, vaalean lihan tai kalan kyytipojaksi. Katse Crispy White tulee Etelä-Afrikasta, ja rypäleenä siinä on Chenin Blanc. Viini on pakattu kätevään kevyeen muovipulloon, josta katsoo veikeä oranki.

Katse Brut eli gorillaskumppa on ilmeikäs seurusteluviini, jolla on taito tuoda juhlat tullessaan. Rypäleinä tässä saksalaisessa kuoharissa ovat Trebbiano ja Airen. Erittäin kuiva kuohuviini on miellyttävän keskihapokas, ja se on kilistelyn lisäksi hyvä pikkusuolaisten ja esimerkiksi sushin kanssa.

Katse Rosé Organic on supersuosittu apinarosee kätevässä kolmen litran hanapakkauksessa, josta riittää koko porukalle. Luomutuotettu viini on vegaaninen, ja se sopii niin piknikille kuin koko kattaukselle ruokia. Salaatit, juustot, pikkusuolaiset, mausteinen aasialainen ruoka… Tämä rosee toimittaa!

Katse La Mirada on kaikkien apinaviinien äiti. Tämä punaviini on luomutuotettu ja vegaaninen, ja se käy seurustelun lisäksi erityisen hyvin makkararuoille vegenakeista mausteisiin makkaroihin, lauantaimakkaraan ja ryynäriin. Ihan mihin vain!

Ja jos tässäkään ei ollut riittävästi vaihtelua, niin suosittelemme lämpimästi kokeilemaan myös apinaviineistä syntyviä sangrioita. Ohjeet helppoihin apinaviinisangrioihin löydät tästä!