Puhtaus on sanonnan mukaan puoli ruokaa, mutta joillekin se on koko ateria. Näitä joitakuita ovat esimerkiksi näppärät ja säpäkät neitsyet!

Elo-syyskuussa syntynyt neitsyt on horoskooppimaailman järjestelmällisin ja siistein merkki, joka ei katsele sormien läpi mitä tahansa. Jos on kunnollista, sitten on kunnollista, mutta millekään puolivillaiselle ei ole tässä huushollissa sijaa. Se on jämpti näin!

Suurpiirteisten horoskooppimerkkien edustajia neitsyen pedanttius saattaa joskus hirvittää, mutta kannattaa katsoa pintaa syvemmälle: neitsyen kuoren alla lymyää nimittäin hyvin paljon lämpöä ja rakkautta, taitavasti piilotettuna totta kai.

Älykkäällä merkillä on myös syvä ymmärrys monesta asiasta, joten neitsyt todennäköisesti saa heti kiinni ja ymmärtää monen näkökulman kautta sitä, mitä yrität hänelle kertoa.

Neitsyelle on tarkkana työntekijänä tilausta monilla aloilla, ja kallisarvoiset lahjat kannattaakin laittaa käyttöön kokonaisuudessaan. Kaikissa tarkkuutta, keskittymistä ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä neitsyt loistaa, ja työn jälki on priimaa kuin itsestään ihan työstä riippumatta!

Tarkkanäköinen neitsyt voi olla esimerkiksi talousvelho tai jonkin asian suunnittelija, sillä rutiinit ja suunnitelmat ovat tyypillisesti monen neitsyen mieleen. Itseilmaisun taito ja pikkutarkka silmä yksityiskohdille tekevät hänestä myös hyvän kirjailijan tai toimittajan.

Kuuluisia neitsyitä ovat esimerkiksi Beyoncé (4.9.), Valtteri Bottas (28.8.), Kaija Koo (10.9.), Sauli Niinistö (24.8.), Urho Kekkonen (3.9.), Salma Hayek (2.9.) ja Sean Connery (25.8.).

Ennen oli kunnollista, ja niin on myös nyt. Tostin viinitalo on perustettu jo yli kaksisataa vuotta sitten vuonna 1820, ja pitkä kokemus viininvalmistuksessa näkyy aina yhtä luotettavana laatuna. Siksi tarjoamme neitsyen tarkan makuaistin arvioitavaksi tyylikkään ja hillityn Tosti Prosecco Extra Dryn.

Tosti Prosecco Extra Dry

Tosti Prosecco Extra Dry

Pirteä Tosti Prosecco Extra Dry on viilentävä virvoke ja mainio kumppani monen neitsyen suosimille kevyille ruoille, kuten salaateille tai kanalle ja kalkkunalle. Puhtaan makuista ja pirskahtelevaa kuohuviiniä nauttii kernaasti toisenkin lasillisen hyvässä seurassa. Mitä olisikaan elämä ilman proseccoa!

Hedelmäinen tuoksu on hurmaavan tuore, ja se tuo mieleen juuri leikatut päärynän viipaleet, vihreät omenat, valkoiset kukat, sitruunan ja persikan. Mausta löytyy miellyttävää hapokkuutta ja päärynäisyyttä, juuri kuten Glera-rypäleeltä sopii odottaakin. Siinä voi aistia myös häivähdyksen päärynän kuorta, joka tuntuu miellyttävänä ryhdikkyytenä.

Puhdas jälkimaku jättää suun ihanan raikkaaksi. Ei mitään ylimääräistä, vain laatua.

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.