Ei mikään kukkapenkin pienin pioni, vaan maailman mahtavin ja suurin skorpioni! Sielukas ja syvällinen skorpioni on kunnioitettu ja intensiivisyytensä vuoksi jopa hiukan pelätty horoskooppimerkki. Mutta onko pelkoon aihetta? Meidän mielestämme ei suinkaan, mutta varaudu silti elämäsi jännittävimpään seikkailuun!

Skorppari on se henkilö, joka ohjaa aina omaa laivaansa. Kipparin kiikarissa siintävätkin usein kaukomaat ja maailman ihmeet ja mysteerit, ja häntä kiinnostavat kulttuurit ja ilmiöt. Erityisinä mielenkiinnon kohteina monella skorpionilla ovat nimenomaan mystiikka ja mytologia, sillä monen analyyttinen ja tutkimusretkeilijähenkinen luonne suorastaan kutsuu tarkastelemaan elämän salaperäisimpiä puolia. Merkin edustajat saattavat olla kiinnostuneita myös hengellisyydestä, ja kun heitä jokin kiinnostaa, panostavat skorpionit sen tutkimiseen täysin voimin.

Intohimoa ei puutu myöskään ihmissuhteista, ja merkki tunnetaan rikkaasta tunne-elämästään. Skorpparin parhaita puolia ovatkin tämän uskomaton syvällisyys ja synnyinlahjana saatu karismaattisuus, joka saa kenet vain puolelleen. Pinnan alla piilee herkkä ihminen, mutta tätä monikaan merkin edustaja ei kovin helposti näytä kuin harvoille ja valituille.

Skorpioni tietää mitä haluaa

Skorppari tietää hyvin mikä on hänelle tavoittelemisen arvoista, ja osaa arvioida muidenkin motiiveja. Hän tarkoittaa mitä sanoo ja sanoo mitä tarkoittaa. Tyypillinen skorppari ei myöskään kursaile tai lähde säästelemään, jos hän haluaa jotakin. Jos hän olisi auto, olisi hän hyvin todennäköisesti kiiltävän punainen Ferrari tai Lamborghini. Laimea ja lattea ovat merkin edustajille kirosanoja – se on joko kaikki tai ei mitään, tupla tai kuitti!

Tämän horoskooppimerkin edustajat eivät vähästä säikähdä, ja he ovat hyvin kiinnostuneita etsimään totuutta ja vastauksia. Analyyttisella luonteella varustetuilla skorpioneilla onkin usein kiinnostusta luonnontieteisiin, ja hän voi menestyä esimerkiksi lääketieteen alalla. Määrätietoisuus ja pelottomuus sopii toisaalta hyvin myös liike-elämään, ja halu tutkia ympäröivää maailmaa tekee heistä myös näkemyksellisiä elokuvantekijöitä tai tutkivia journalisteja. Tiet ovat monet, ja skorpioni valitsee juuri itselleen oikean.

Skorpparien sähäkästä joukosta löytyykin liuta alallaan intohimoisia ihmisiä. Merkin edustajia ovat esimerkiksi Bill Gates (28.10.), Leonardo DiCaprio (11.11.), Martin Scorsese (17.11.), Virve ”Vicky” Rosti (10.11.), Eva Wahlström (30.10.) sekä Julia Roberts (28.10.).

Mikä sitten on skorpparin oma horoskooppiviini? Skorpioni arvostaa viininautintoja, mutta tähyää usein vielä pidemmälle.

Tia Maria Cold Brew

Tia Maria Cold Brew

Kaukomaille kaipaavan ja oman tiensä väsymättömän kulkijan valinta on selvä. Se on Tia Maria Cold Brew -kahvilikööri, jonka mausteet tuovat tuulahduksen Jamaikalta ja Madagaskarilta. Ne yhdistyvät Arabica-pavuista jauhettuun kahviin, ja tuloksena on hennon suklainen ja mausteisen makea kahvilikööri. Täyteläisessä liköörissä maistuu myös vaniljaisuus, joka tulee nimenomaan madagaskarilaisesta vaniljasta. Kahvin asiantuntijana Tia Maria Cold Brew maustaa tietenkin kahvijuomat, ja se sopii tarjottavaksi myös sellaisenaan jäiden kanssa tai juomasekoitusten ainesosana. 

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.