Kummalle puolelle vaaka kallistuu? Jaa-a, sen kun tietäisi! Horoskooppimerkkien huolellisin harkitsija ja puntaroinnin pääjehu löytyy nimittäin täältä. Syksyn keskelle syntyneet vaa’at tutkivat jokaisen mahdollisuuden huolellisesti, eikä hätäily käy missään nimessä laatuun. Kolikolla on ainakin kolme puolta, ja ensin pitää tutkia, sitten vasta hutkia!

Vaaka ei hötkyile elämässään eikä vaatekaapilla. Tyylikkäästi ja klassisesti pukeutuva vaakaihminen on myös hyvin seurallista sorttia, ja koska hän on todellinen kohteliaisuuden perikuva, on hänen seurassaan helppo viihtyä. Vaaka onkin parhaimmillaan diplomaatti, josta ei vain voi olla pitämättä.

Muiden huomiointi ja hienotunteisuus ovat vaa’an hienoimpia hyveitä, ja hyväksyntä on monelle merkin edustajalle hyvin tärkeää. Vastapainoksi vaakojen kannattaa pitää mielessä terve itsekkyys ja tehdä päätöksiä rohkeasti muistaen myös omat tarpeet. Kohtuus kaikessa!

Lämmin ja optimistinen vaaka auttaa ja neuvoo aina mielellään, joten ihanteellisia tehtäviä monelle vaa’alle löytyy sellaisilta aloilta, joilla hän pääsee kouluttamaan ja kannustamaan. Vaa’alla on tyypillisesti myös silmää estetiikalle, joten kauneudenhoitoon tai muotiin liittyvät työt voivat olla harkitsemisen arvoisia.

Esimerkiksi hiusalalta voisi löytyä mainio ammatti vaa’alle, sillä kampaajana hän pääsee sekä toteuttamaan luovia visioitaan että käyttämään loistavia asiakaspalvelutaitojaan kuuntelijana ja keskustelijana.

Diplomaattisten kykyjensä ansiosta vaakojen joukosta löytyy esimerkiksi poliitikkoja, kuten vaikkapa Margaret Thatcher (13.10.) tai Jyrki Katainen (14.10.). Kuuluisia vaakoja ovat myös Kim Kardashian (21.10.), Will Smith (25.9.), Catherine Zeta-Jones (25.9.), Danny (24.9.), Mika Häkkinen (28.9.) ja Kiira Korpi (26.9.)

Vakaa vaaka ei hötkyile myöskään viinin suhteen

Horoskooppiviinien harkinta on tarkkaa puuhaa, ja vaa’alle päätimme antaa kokonaisen viiniperheen puntaroitavaksi. Saammeko esitellä, hyvät ystävät: tässä tulevat todella ystävälliset Monte dos Amigos -viinit joka koossa! Molemmat viinit ovat hyviksi havaittuja ja viihdyttäviksi tituleerattuja, sillä kumpikin on aateloitu etiketin lisämääreellä ”Entertaining Rosé” tai ”Entertaining Red”.

Maistuisiko mieluummin todella monikäyttöinen rosee vai kenties punaviini, joka käy erittäin hyvin seurustelujuomaksi, mutta myös liharuoille ja pikkusuolaisille? Vaatiiko tilanne puolikasta pulloa, tavallisen kokoisen viinipullon vai kenties puolentoista litran kevyen viinipussin?

No nyt kun menimme kysymään, niin tässä voikin kestää hetken… Mieti kaikessa rauhassa, kerromme sillä aikaa, mistä on kyse.

Monte dos Amigos rose ja pizza

Monte dos Amigos Rosé

Onko illan ateriavalinta vielä niin sanotusti vähän työn alla? Tällä osut maaliin joka tapauksessa!

Monte dos Amigos Rosé sopii koko kirjolle mausteisiakin ruokia, sillä se ei ole aivan kuiva, vaan sisältää sokeria 12 g/l. Raikashappoiselle viinille se ei ole kovin paljoa, sillä monissa kuivissa kuohuviineissä sokeria on saman verran. Tuo pieni sokerimäärä tekee viinistä hyvin helposti lähestyttävän, ja se sopiikin seurusteluviinin toimenkuvaan kuin nakutettu!

Monte dos Amigos Rosén löydät monista Alkoista kätevänä puolikkaana 0,375 l pullona ja Alkon verkkokaupasta saat tilattua sen myös tavallisena eli 0,75 l pullona valitsemaasi myymälään!

Hinta- ja lisätiedot saat täältä.

Monte dos Amigos Tinto

Vai kallistuuko kuppi punaviinin puoleen? Monte dos Amigos Entertaining Red on kauniin rubiininpunainen viini modernilla tyylillä ja runsailla hedelmäaromeilla. Tasapainoinen maku on ihanan pehmeä ja runsaan marjainen silkkisillä tanniineilla.

Maistuva seurusteluviini sopii mainiosti myös pikkusuolaisille, juustoille ja grillatulle lihalle erityisesti silloin, kun kastikkeessa tai glaseerauksessa on makeutta.

Monte dos Amigos Tinton löydät Alkoista kätevänä puolikkaana 0,375 l pullona. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Alkon verkkokaupasta saat tilattua myös tavallisen eli 0,75 l pullon valitsemaasi myymälään!

Hinta- ja lisätiedot saat täältä.

monte dos amigos tinto