Molskis ja polskis, täältä tulee tammi-helmikuussa syntynyt veikeä vesimies! Vesimies ihastuttaa luovuudellaan ja uudistusmielisyydellään, ja se tunnetaan omalaatuisena, mutta ystävällisenä horoskooppimerkkinä. Ideoita pursuava vesimies on oman tiensä kulkija, ja se onkin koko ajan menossa ja toteuttamassa kekseliäitä visioitaan ja ideoitaan. Ystävänä tunneälykäs vesimies on luotettava ja auttavainen, ja voi näyttää rakkailleen herkän puolensa.

Taiteilijamaisen boheemi ja visionäärinen merkki on aikaansa edellä, ja sopii usein erinomaisesti tieteen pariin tai tai kulttuurialoille. Kuuluisia vesimiehiä ovatkin esimerkiksi Mozart (27.1.), Charles Darwin (12.2.), Robbie Williams (13.2.) ja Shakira (2.2.).

Tämän visionäärin omaksi viiniksi sopii saman nuoruuden innon ja idealismin jakava Matsu El Picaro, jossa on kuitenkin nuoresta iästään huolimatta myös ripaus kypsyyttä ja iän tuomaa viisautta – köynnökset, joista sen rypäleet tulevat, ovat nimittäin noin 90-vuotiaita.

Matsu El Picaro on osa Matsu-viinisarjaa, joista jokaisen viinin etiketissä esiintyy eri-ikäinen viininviljelijä. Viininviljelijän ikä kuvastaa kyseisen viinin luonnetta, kypsytystä, kehittyneisyyttä sekä myös köynnösten ikää.

Matsu El Picaro on sarjan kuopus, ja onpa tätä nuorta viininviljelijää etiketissä tituleerattu myös Jasper Pääkkösen kaksoisolennoksi! Näetkö sinä yhdennäköisyyden? Voit lukea lisää Matsu El Picaron vanhemmista sisaruksista täältä.

Vesimies ei pelkää tehdä asioita toisella tavalla kuin muut, ja onkin aina syvällä sisimmässään hieman kapinallinen sielu. Matsu El Picaron tuottaja Vintaekin tunnustautuu levottomaksi, luovaksi ja toisinajattelijaksi, joka haluaa mullistaa viinimaailmaa. Useimmat viinit suodatetaan, mutta Matsu El Picaro ei olekaan kuin useimmat muut: se on jätetty suodattamattomaksi, jotta kaikki aromit säilyvät varmasti mukana.

Matsu El Picaro on todellinen sosiaalinen perhonen kuten tunneälykäs ja taitava vesimieskin. Se osaa rauhoittua hienoille illallisille ja seurustella sivistyneesti missä vain seurassa, mutta on omiaan myös grillibileissä ja ekspertti juustojen kanssa. Ja tietenkin sellaisenaan maukkaana seurusteluviininä! Kokeile sitä rohkeasti myös noutopöytään: tämä seurapiirien erikoismies tulee varmasti toimeen kaikkien kanssa. Mihin sinä yhdistäisit tämän viinin?

Matsu El Picaro

Matsu El Picaro

Miellyttävän keskitäyteläisen ja keskitanniinisen punaviinin rypäleenä on Tempranillo, ja se on kotoisin Toron viinialueelta Duero-joen laaksosta Luoteis-Espanjasta.

Matsu El Picaron maussa voit aistia kirsikkaisuutta, karhunvatukkaisuutta, metsämansikkaisuutta, vadelmaisuutta ja jopa ripauksen kanelia. Viini sopii myös vegaaneille.

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.