Taas on vuoden paras aika muistaa rakkaita ystäviä ja kumppaneita. Ystävänpäivän teemaväri on hempeä vaaleanpunainen, ja mikä olisikaan luontevampaa kuin raikas juoma hyvässä seurassa.

Valloittavan vaaleanpunainen viini ilahduttaa aina. Ja ihan erityisesti ystävänpäivänä, jonka teemaväriin se sopii kuin nakutettu.

Ystävänpäivä mielletään usein vain pariskuntien jutuksi, mutta me olemme sitä mieltä, että ystävänpäivänä juhlitaan nimensä mukaisesti myös ystävyyttä. Joten olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, tämä päivä on sinulle!

Monte dos Amigos Rosé

Hei siellä, rakas ystävä! Täällä huutelee Monte dos Amigos Rosé, joka on nimensä mukaisesti tehty juhlistamaan ystävyyttä. Siis täydellinen täsmäviini ystävänpäivään!

Tämä puolikuiva rosee on todella helposti nautittava ja erittäin miellyttävä kaveri, ja se onkin hyvää pataa useimpien kanssa. Ystävä, johon voit aina nojata!

Puolikuiva makeusaste tekee siitä mukavan tuttavuuden sekä kuivan että makean viinin faneille. Onko se sitten niin, että kultainen keskitie kannattaa aina?

Löydät Monte dos Amigosin Alkosta kahdessakin eri koossa vaikka sen mukaan, montako teitä on koolla: puolikas eli 37,5 cl pullo palvelee hyvin kaksikkoa ja tavallisen kokoisesta eli 75 cl pullosta saakin jo noin kuusi lasillista.

P.S. Tiesitkö muuten että tämä rosee sopii jopa kalakukon kanssa? Uskomatonta, mutta totta! Voit lukea lisää kalakukkoasioista tästä artikkelista.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé

Ystävyyden arvoinen samppanja!

Nicolas Feuillatten Rosé on todella monikäyttöinen gastronominen samppanja, ja aivan erinomainen valinta ystävänpäivän kuohuvaksi! Réserve Exclusive Rosé on ulkomuodoltaan arvokkaan näköinen elegantin mustan, ihastuttavan vaaleanpunaisen ja hienostuneen kullan väreissään.

Tämä herkullisen vivahteikas samppanja suorastaan tulvii punaisten hedelmien aromeja! Se on syntynyt lisäämällä 16 % huolella valittua punaviiniä Réserve Exclusive sekoitukseen, jonka jälkeen samppanja kypsyy kellarissa 2 – 3 vuotta. Tuloksena on maittava ja monikäyttöinen samppanja sellaisenaan nautittavaksi, mutta aivan erityisesti ruokailuun aterian alkupaloista jälkiruokaan saakka.

Löydät Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosén Alkosta 0.75 l pullona, josta riittää useampi lasillinen sinulle ja parhaille ystävällesi.

Amore Mio Organic

Nyt on tyyliä ja designia!

Raikas ja romanttinen seurustelujuoma Amore Mio Organic on koristeltu sydämin ja suudelmin, ja se käy nimensä (“rakkaani”) puolesta hyvin vaikka treffeille viemisiksi ruusukimpun kera. Ja ihan muuten vain nautiskeltavaksi! Huomaa myös tämän luomuviinin erinomainen hinta-laatusuhde.

Satuitko muuten lukemaan artikkeliamme Italian viineistä? Amore Mio on nimittäin kotoisin aurinkoiselta Sisilian saarelta, ja kuten Italialle on tyypillistä tehdä viinejä kotoperäisistä rypälelajikkeista, on näin myös Amore Mion kohdalla. Se on tehty kypsistä Frappato-rypäleistä, jotka ovat alueen alkuperäislajike. Raikas hapokkuus puolestaan tulee lämpötilojen suuresta vaihtelusta viljelyn aikana. Maukasta on!

Barton & Guestier Rosé

Varaslähtö kesään! Tämän viinin kotiseudulla Provencessa kesä senkun jatkuu ja jatkuu vaan!

Barton&Guestier Côtes de Provence Passeport Rosélla on Ranskan passi, ja ainaisen kesän seudulta ponnistava Provencen rosee tuo matkassaan ihanaa mansikkaisuutta ja kukkaisuutta kuin suoraan kesän keskeltä.

Elegantti, tyylikäs ja ennen kaikkea ranskalainen rosee on verrattoman monipuolinen ruokaviini ystävänpäiväaterialle, mutta kokki saa maistaa ja varmistaa sopivuuden jo ruoanvalmistuksen tiimellyksessä.

P.S. Jos muuten olet innokas drinkkimaakari, niin meillä on sinulle maailmanluokan ehdotus. Cocktailien maailmanmestari Greta Grönholm on nimittäin suunnitellut tästä roseesta myös raikkaan inkivääri-appelsiinidrinkin. Ohjeen saat tästä!