Maistuisiko inkivääri-appelsiinidrinkki? Kyllä kiitos! Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia kauniista säästä ystävien ja ihanien itse tehtyjen drinkkien kanssa.

Tarjolla on nyt ensiluokkainen ohje suoraan mestarin opista: cocktailien maailmanmestari Greta Grönholm suunnitteli virkistävän inkivääri-appelsiinicocktailin. Tätä on pakko kokeilla!

Tittelinsä mukaisesti Grönholm on valmistanut maailman parhaan cocktailin, ja luonut pitkän uran ravintola-alalla. Hän on cocktaildesigner ja yrittäjä, ja toimii samalla Suomen Baarimestarien ja Kannattajien kerhon FBSK:n puheenjohtajana. Alta löydät hänen luovuutensa hedelmän, roseeviinistä syntyvän inkivääri-appelsiinidrinkin nimeltä Rose B&G By My Ginger.

Tarvitset tähän cocktailiin Barton & Guestier Rosén lisäksi vain Russchian-mixeriä (esimerkiksi Schweppes), noin sentin pätkän inkivääriä sekä muutaman suikaleen appelsiininkuorta. Jäähdytä juoma parhaaseen tarjoilulämpötilaan jääpaloilla ja koristele halutessasi vielä kukilla. Sitten vain ääntä kohden!

Rose B&G By My Ginger

rose by my ginger

12 cl Barton & Guestier Rose

4 cl Russchian-mixeri

1 cm inkivääriä

3–4 palaa appelsiinin kuorta

kukkia

jäitä

Rakenna juoma suoraan lasiin jäiden päälle. Lisää ensimmäisenä jäät, sitten kuorittu ja viipaloitu inkivääri, sen jälkeen appelsiininkuoresta leikatut pitkät suikaleet, jotka voit halutessasi muotoilla spiraaleiksi, lisää roseeviini ja lopuksi Russchian-mixeri (esimerkiksi Schweppes).

Sekoita baarilusikalla eli pitkävartisella pikkulusikalla (ruokalusikkakin käy). Koristele halutessasi vielä kukilla, ja se on siinä!

”Inkivääri antaa potkua, appelsiini raikkautta ja Russchian kivasti kuplia sekä makua.” -Greta Grönholm