Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Lisätiedot
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Jouluna syödään ja juodaan pitkän kaavan kautta. Aperitiivina kuplii kuohuviini, kala kaipaa valkkaria ja kinkulle tarvitaan hyvä …
Liittymällä tilaajaksi hyväksyt henkilötietojesi käytön tietosuojaselosteen mukaisesti. Voit peruuttaa liittymisen koska tahansa, eikä se sido sinua mihinkään.
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, luumuinen, vaniljainen
Fidora Valpolicella Ripasso on monikäyttöinen viini runsasmakuisiin ruokiin, grillattuun tai paistettuun lihaan, erilaisiin patoihin ja höystöihin, sienimuhennoksiin, lasagneen ja koviin tai puolikoviin juustoihin.
Corvina, Corvinone ja Rondinella -rypäleet korjattiin Illasin laakson rinteiltä 220 – 300 metrin korkeudessa ja Ripasso-menetelmän mukaan ne saivat toisen 15 – 20 päivän käymisen Amaronen puristusjäännösten kanssa. Tämä lisää väriä, alkoholipitoisuutta, uutosta ja rakennetta viiniin. Viiniä kypsytettiin tämän jälkeen 24 kuukautta ranskalaisessa tammessa. Tuloksena on täyteläinen ja erittäin runsasmakuinen viini, joka kannattaa avata pari tuntia ennen tarjoamista ja tarjota 18 – 20 °C lämpöisenä. Tämä demeter-sertifioitu, biodynaaminen viini sopii vegaaneille.
Vuonna 1974 Guido Fidora päätti siirtyä luomuviljelyyn perhetilallaan. Tuohon aikaan se ei ollut muotia eikä luomu edustanut mitään lisäarvoa kuluttajalle. Aiheesta ei ollut kirjoja, ei tutkimuksia eikä opettajia. Kokemus opetti. Nyt neljännessä sukupolvessa biodiversiteetti on tuotannon kivijalka. Reunustavat puut, pensasaidat, ryteiköt ja lammet suojaavat sekä köynnöksiä että tilalla kasvavia kasveja ja siellä liikkuvia jäniksiä, kettuja, fasaaneja, ankkoja, haikaroita ja villisikoja. Lorenzo Fidoran maatilalla ei olla palattu vanhoihin hyviin aikoihin vaan otettu askel eteenpäin kohti laatua, terveyttä, kestävää kehitystä ja ympäristövastuuta, jota tukee uusi teknologia ja tutkimus. Fidoran perhe on viljellyt Civranettan tilaa melkein vuosisadan ajan ja uskoo, että sitoutuminen, sitkeys ja kokemus tekee heidän rypäleistään erityisiä jo ennen kuin ne ovat kellarissa. Varhainen aloitus merkitsee perheelle paljon: he eivät ryhtyneet tähän vaan kasvoivat näiden ajatusten kanssa. Viinit heijastavat heidän maailmassaan kotoperäisiä lajikkeita, maaperää ja paikallista ilmastoa.
Lisätiedot
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |