Viidakosta kajahtaa! Katse-sarja on nyt entistäkin eläimellisempi, kun lauman jatkoksi lyöttäytyivät apinapunaviini pullossa ja hurjan lempeä leijonaviini.

Iloisia uutisia! Huippusuosittu apinaviiniperhe eli Katse-sarja on saanut jälleen perheenlisäystä. Löydät nyt Alkosta uuden apinapunaviinipullon lisäksi kokonaan uuden eläinlajin. Kuulitko jo leijonan karjaisun?

Apinapunaviiniä pullossa on moni viinin ystävä toivonut jo pitkään, ja unelmasta on vihdoin tullut totta. Ikoninen apinaviini Katse La Mirada on tuttu hanapakkauksesta, ja uusi pulloon pakattu apinapunaviini mukailee hyväksi havaittua makuprofiilia. Jos siis pidät The Apinaviinistä, suurella todennäköisyydellä makuhermosi tykkäävät myös tästä.

Entä kuka tämä upealla harjalla varustettu karjuva könsikäs on? Sertifikaattia näyttää ainakin olevan reilusta kaupasta luomuun, mutta kuka hän on ja mitä hän täällä tekee? Otetaan selvää. Laita hyvin istuvat kävelykengät jalkaan, retkeilykamppeet niskaan ja lähdetään savannille bongaamaan eksoottisia luontokappaleita.

Apinapunaviini vihdoin myös pullossa!

Piilossa viidakon lymyilee kauan odotettu ja hartaasti haaveksittu Katse Organic Red Blend. Veikeä pullo kätkee sisäänsä helposti lähestyttävän espanjalaisen punaviinin, joka on erittäin mukavaa seuraa seurustelujuomana sekä täysiverinen ruokaviini pizzan, pihvien tai vaikka pitaleivän kylkeen. Haudutettuja tai paahdettuja kasvisruokia tietenkään unohtamatta, vegeille tiedoksi.

Kevytlasipulloon pakattu apinapunkku hauskuuttaa etiketillään, jossa simpanssi pitelee viinipulloa, jossa on simpanssin kuva. Onko riittävästi Inceptionia? Tai ehkäpä etiketti onkin peili, ja näet siinä itsesi. Tervetuloa apinaorkesterin jäseneksi, ystävä hyvä.

Kuuletko leijonan karjaisun?

Vau miten komea harja! Ja melkoinen karjunta kaverilla… Eteesi on astellut Katse Felidae Organic, joka on rohkean leijonan ilmentymä pullotettuna litran PET-pulloon.

Tumman marjaisen ja mausteisen leijonan lempiruokaa on luonnollisesti liha kaikissa muodoissaan. Siinä on paahteisuutta, joka sopii grillaukseen kuin nenä päähän. Sanomattakin selvää, että se hotkaisee myös rasvaisen kalan, mausteiset makkarat ja leikkeleet, mutta eläimellisestä esikuvastaan poiketen sille kelpaavat myös kasvislasagne, uunijuurekset tai vaikka kurpitsakeitto.

Ja kirsikkana kakun päällä, leijonan hinta-laatusuhde on viritetty huippuunsa kuten kissaeläinten majesteettinen saalistusviettikin. Käy väijymässä Alkon hyllyjen välissä ja iske kimppuun, kun näet kohteen.