”Perhe on yksi luonnon mestariluomuksista.” Näin on kuulemma lausunut herra George Santayana, joka filosofinakin tunnettiin. Niin ainakin on kirjaimellisesti tämä ihmisen oloinen tuoteperhe, Footmark-viinit, sillä sen rypäleet on luontoäiti meitä varten ansiokkaasti kasvattanut.

Jalkaviini, kyykkyviini, varvasviini… näille lempilapsille viininystävillä on jo monia hellittelynimiä. Footmark-viinisarja onkin sellainen tuoteperhe, josta jokaisen on helppo löytää jotain itselleen sopivaa. Ne valmistuttaa suomalaisille viininystäville Norex Selected Brands Oy, joka on alkoholijuomien maahantuontiin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Footmark Pinotage – Oman tiensä kulkija

Lähes joka suvusta löytyy joku vaeltajasielu, joka etsii itseään ja elämän tarkoitusta nauttien ihanasta matkasta, eikä jämähdä paikalleen. Sellainen on keskitäyteläinen moniottelija Footmark Pinotage, joka muuten on pakattu myös ympäristövastuulliseen kevytlasipulloon.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Footmark pinotage
Smooth Red

Footmark Smooth Red – Luotettava olkapää

Tämä pehmeä syleilijä sulkee lämpöiseen ja täyteläiseen halaukseensa. Hän on aina leppoisa ja valmis kuuntelemaan niin ilot kuin murheetkin. Sellainen on myös pehmeän täyteläinen Footmark Smooth Red joka niin ikään on pakattu ympäristövastuulliseen kevytlasipulloon. Sen lisäksi sillä on Etelä-Afrikan oma paikallinen sertifiointi ’Integrity and Sustainability’ ja sopii myös vegaaneille.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Footmark Riesling Semi Sweet – Hellä ja herttainen

Aina hymy huulillaan, hän saa kaikki muutkin hyvälle tuulelle. Kepeä kikatus ja aina kaunis sana sanottavana jokaisesta. Sellainen on pehmeä ja puolimakea Footmark Semi Sweet Riesling kauniissa sinisessä asussaan. Tämä viini on myös matala-alkoholisempi valinta.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Footmark riesling
Footmark Organic white

Footmark Organic White – Tiedostava puhelija

Entäpä se tyyppi, jonka kanssa voi uppoutua tunneiksi syvällisiin keskusteluihin? Älykäs ja sensitiivinen keskustelukumppani, jonka kanssa turistuaan huomaa oppineensa jotain hyvää uutta paitsi maailmasta, myös itsestään. Sellainen on luomusertifioitu ja vegaaneille sopiva hedelmäinen Footmark Organic White. Tämä valkoviini on pakattu ultrakevyeen PET-muovipulloon. Se on muovista huolimatta ympäristöystävällinen valinta juuri keveytensä ansiosta, mutta lisäksi siitä syystä, että suomessa kierrätysjärjestelmään kuuluvat PET-pullot palautuvat kovalla kierrätysasteella palautusautomaatteihin, eivätkä jää kuormittamaan luontoa. Se ei myöskään jätä sirpaleita luontoon, vaikka sattuisikin piknikillä putoamaan maahan.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Footmark Organic Chardonnay - Unelmavävy

Näyttävä ulkonäöltään ja sivistynyt sydämeltään, moderni unelmavävy on komea niin sisältä kuin ulkoa. Kuten myös Footmark Organic Chardonnay. Raamikkaan ulkokuoren sisällä piilee myös herkkyyttä ja ympäristöystävällisiä arvoja: viini on luomusertifioitu ja pakattu kevytlasipulloon pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi. Tämä kuiva valkoviini sopii myös vegaanista ruokavaliota noudattavalle. Todellinen saalis, nappaa se talteen!

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

footmark o chardonnay ja vihreä salaatti