Onko ruudun takana innokas kotibaarimikko vailla uusia haasteita? Etkö ole vielä maistanut spritz-drinkkejä? Täydellistä, pian olet! Spritz Collins kuulostaa hienolta, mutta syntyy sitäkin helpommin kuuluisasta italialaisesta ArtSpritzistä, sitruunamehusta sekä sokeriliemestä soodaveden kera. Sokerilientä valmistat helposti lämmittämällä sokeria ja vettä hetken kattilassa. Tee kerralla vaikka isompi satsi!

ArtSpritz on kesäterasseiltakin tuttu viinipohjainen ja katkeroinen aperitiivi, jossa maistuvat appelsiini sekä valikoidut yrtit ja mausteet, joista jokainen on uutettu erikseen. Tällä aperitiivilla on paitsi upea väri, myös pitkät perinteet jo kaukaa historiasta. Lue lisää alkuperäisestä aperitivo italianosta eli ArtSpritzistä täältä!

Spritz Collins

Spritz Collins

4 cl ArtSpritz

2 cl sitruunamehu

2 cl sokeriliemi

soodavesi

Ohje:

Mittaa ArtSpritz, sitruunamehu ja sokeriliemi shakeriin (tai johonkin tiiviisti kannella suljettavaan purkkiin) ja ravista. Kaada sekoitus jäiden päälle lasiin ja pidennä (eli täytä lasi loppuun) soodavedellä tai lisää sitä sopivasti oman makusi mukaan. Kippis!