Hei sinä janoinen sankari! Kaipaatko siiderille vaihtoehtoa? Miten olisi äärimmäisen helppo, mutta sitäkin näyttävämpi Porto Cruz Fresco?

Nimensä mukaisesti Fresco on fresh, joten se raikastaa kuumimmankin päivän ihanasti. Ja jos portviinit eivät ole ennestään tuttuja, niin nyt olisi parempaankin parempi hetki pistää uutta viiniä testiin. Löytyy valkoista ja löytyy pinkkiä, joten enää tarvitsisi päättää mitä laitetaan!

Porto Cruz Pink Fresco ja White Fresco ovat ihanan helppoja kesädrinkkejä sellaisinaan, ja sopivat mainiosti pienen syötävän kuten esimerkiksi tapasten ja antipastien seuraksi. Nämä herkulliset seurustelujuomat saat väsättyä omin pikku kätösin käden käänteessä.

Katso ohje alta, ja sitten ei muuta kuin portviiniostoksille!

Porto Cruz Pink Fresco

Tee näin:

Kaada lasiin 1/3 kylmää Porto Cruz Pinkiä, lisää runsaasti jäitä ja lisää vielä 2/3 Tonic-vettä. Halutessasi voit koristella Pink Frescon appelsiinisiivulla.

Sitten vain nauttimaan!

Porto Cruz Pink Fresco drinkki
Porto Cruz White Fresco drinkki

Porto Cruz White Fresco

Sama kuin edellisessä ohjeessa, eli kaada lasiin 1/3 kylmää Porto Cruz Whiteä, lisää runsaasti jäitä ja lisää vielä 2/3 Tonic-vettä. Halutessasi voit koristella White Frescon sitruunaviipaleella.

Kippis!

Tilaa Porto Cruz -viinit!

Tilaaminen on helppoa. Klikkaamalla ”Siirry tilaamaan” pääset Alkon verkkokauppaan, jossa nämä viinit ovat haettuina valmiiksi. Voit siirtää haluamasi viinit ostoskoriin ja valita toimituksen haluamaasi myymälään. Tilauksesta vastaa Alko ja tilaus on lisämaksuton.