Persikkainen Bellini on klassikkodrinkki

Venetsiasta alkunsa saanut persikkainen kuohuviinidrinkki Bellini on kevyt ja helppo aperitiivi. Tarina kertoo, että baarimikko nimeltään Giusepi Cipriani kehitti tämän persikkaisen cocktailin Harry’s Bar’issa Venetsiassa vuonna 1948. Alun perin belliniä tarjoiltiin vain neljänä kuukautena vuodesta eli silloin kun valkoiset persikat olivat sesongissa. Tämä kuitenkin muuttui, kun Giusepin poika Arrigo keksi käyttää persikkapyrettä tuoreiden persikoiden sijaan.

Bellini on vaivaton ja nopea kuohuviinidrinkki, jota kelpaa nauttia tilanteessa kuin tilanteessa vuodenajasta riippumatta. Se toimii aperitiivina niin mökkivieraita vastaanottaessa kuin uuden vuoden rientoja aloitellessa.

Bellini-kuohuviinidrinkkiin tarvitset

2 cl persikkapyrettä

12 cl Soligo Proseccoa tai Tosti Proseccoa

kuohuviinilasin

Valmistusohje

Laita ainekset kuohuviinilasiin ilman jäitä. Sekoita varovasti ja tarjoile. Cin cin 🍑

Suosituksemme täydelliseen Belliniin:

11,98 €
alko
Erittäin kuiva
75 cl
Italia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email