Kaksin aina kaunihimpi, vai mitä, kaksoset? Touko-kesäkuussa syntynyt kaksonen on kesän ensimmäinen kukkanen ja levoton sielu, joka ei kerta kaikkiaan jää lepäämään laakereilleen. Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa!

Ainutlaatuisen vilkas, innokas ja utelias horoskooppimerkki on fiksua seuraa ja loistava keskustelija, jonka kanssa ei voi olla viihtymättä. Tämä horoskooppimerkki jos joku on sosiaalinen perhonen ja varmasti juhlien odotetuin vieras!

Sanavalmis ikiliikkuja on parhaimmillaan niin työelämässä kuin siviilissä silloin, kun saa olla tulossa ja menossa puhe pulputen. Kaksonen on luova ideanikkari, jonka liekki palaa aina täysillä. Hän tarvitsee työltään haasteita, jotta pääsee käyttämään kaiken potentiaalinsa ja olemaan liikkeessä, vaikka istuisi paikallaan. Kaksonen voisikin viihtyä esimerkiksi esiintyvänä taiteilijana tai viestinnän ja median aloilla. Erinomaisten vuorovaikutustaitojensa ja charminsa ansiosta hän pääsee loistamaan myös myyntityössä tai vaikkapa asiakaspalvelussa.

Taitojen ja älyn lisäksi kaksosta vie pitkälle elämässä tämän kirkkaana säihkyvä sosiaalinen energia. Glitterin keskeltä ja seurapiirien huipulta löytyykin aivan valtavasti kaksosia!

Merkkiä edustavat esimerkiksi Jaajo Linnonmaa (25.5.), Sanni (26.5.), Prince (7.6.), Paul McCartney (18.6.), Morgan Freeman (1.6.), Marilyn Monroe (1.6.), Angelina Jolie (4.6.), Colin Farrell (31.5.) sekä Nicole Kidman (20.6.) – ihan vain muutamia mainitaksemme!

Pirskahtelevan kaksosen oma horoskooppiviini onkin selvä kuin pläkki. Seurustelujuomien ykkösiä ovat hilpeästi kuplivat kuohuviinit, ja kaksoselle tietenkin kaksin verroin.

Saammeko siis esitellä: tässä tulee iki-ihana italialainen kuohuviinipari Baglietti Prosecco No. 10 Extra Dry sekä Baglietti Rosé No.7 Extra Dry Organic!

Baglietti No10

Baglietti Prosecco No. 10 Extra Dry

Voi pojat, nyt on kuplia kerrakseen! Ja millaisessa pullossa! Baglietti Prosecco No.10 Extra Dry kuplii pulloaan myöten, ja se on valmis tuomaan juhlat mihin tahansa, milloin tahansa. Rypäleenä on Glera, ja mausta löytyy rypäleelle tyypillistä raikasta päärynäisyyttä ja omenaisuutta. Se käy hienosti seurusteluun, aperitiiviksi, kalaruokien kanssa tai ihan vain tunnelman nostatukseen tavallisena torstaina. Bagliettin kuohuviinit ovat kotoisin Piavessa toimivalta hyvin modernilta 47 Anno Domini viinitilalta. 

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.

Baglietti Rosé No.7 Extra Dry Organic

Vaihda vapaalle – tai ihan vain vaaleanpunaiseen! Baglietti Rosé No.7 Extra Dry Organic sopii niin kesän- kuin elämänjanoon – tai janoon ihan sellaisenaan. Vaaleanpunaisessa unelmassa maistuvat vadelmat ja mansikat kevyellä viheromenaisuudella höystettynä. Rypäleinä Baglietti Roséssa ovat Merlot ja Raboso. Tarjoile tervetuliaismaljana, salongin puolella, salaattien sekä vaikka lohipastan kanssa!

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.

Baglietti No7