Katse paljastaa ihmisen todelliset ajatukset ja ehkäpä myös ihmisapinan? Katse-kuohuviinin etiketin gorillalla on mietteliäs, kenties myös hiukan surumielinen katse. Eikä ihme, upeat gorillat ovat uhanalaisia. Niitä uhkaa erityisesti asuinympäristöjä tuhoava ihminen sekä salametsästäjät.

Tiesitkö, että gorilla ja ihminen muistuttavat geneettisesti hyvin paljon toisiaan?

Katse Gorilla

Myös gorillalla on värinäkö ja meillä on sama määrä hampaita. Tosin gorilla käyttää niitä ainoastaan kasvisravintoon, kun ihminen on useimmiten sekasyöjä. Yhteistä on myös, että meillä ja gorillalla on kynnet sormissa ja varpaissa sekä se, että lisäännymme yhtä pitkällä ’tiineysajalla’. Valitettavasti gorilla voi myös saada samat taudit, jotka tarttuvat ihmisiin. Täältä voit oppia lisää mielenkiintoisia asioita gorilloista: https://gorillafund.org/learning-materials/

Katse-kuohuviini on tehty näiden upeiden eläinten kunniaksi

Viinin tuottaja Norex Selected Brands myös tukee gorillojen suojelua kuukausittaisella lahjoituksella. Kuohuviini on pakattu näyttävään mustaan kevytlasipulloon, joka on keveytensä ansiosta myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Katse Kuohuviini


Katse-kuohuviini on erinomainen seurusteluviini ja ilmeikäs maljajuoma. Se sopii mainiosti pikkusuolaisille tai erilaisille alkupaloille sekä sushille.

Upean ulkomuotonsa vuoksi se on myös kerrassaan mainio lahjaidea.

Makuprofiililtaan Katse on erittäin kuiva, keskihapokas, sitruksinen, keltaomenainen ja hedelmäinen.

Hinta- ja muut tuotetiedot saat tästä.

Tutustu myös Katseen serkkuun, apinaviiniin

Suomalaisten punaviinisuosiksi noussut apinaviini on luomu, vegaaninen ja ympäristöystävällisesti pakattu. Kolmen litran hanapakkauksesta riittää isommallekin porukalle.

Apinaviini valloitti suomalaisten kuluttajien sydämet välittömästi saapuessaan markkinoille. Eikä ihme: sillä on kerrassaan mainion ilmeikkäät ihmisapinakasvot pakkauksessaan, sisällä miellyttävän makuista punaviiniä ja vielä useita lisäarvotekijöitä. ’La Mirada’ on espanjaa ja tarkoittaa katsetta. Katse on voimakas signaali ja silmiä sanotaankin sielun peiliksi. Myös La Miradan ihmisapinoiden katseet välittävät tarinoita vaiherikkaasta elämästä; sen iloista, suruista ja muista suurista tunteista.

Tutustu apinaan tästä.