Katse paljastaa ihmisen todelliset ajatukset ja ehkäpä myös ihmisapinan? Katse-kuohuviinin etiketin gorillalla on mietteliäs, kenties myös hiukan surumielinen katse. Eikä ihme, upeat gorillat ovat uhanalaisia. Niitä uhkaa erityisesti asuinympäristöjä tuhoava ihminen sekä salametsästäjät.

Tiesitkö, että gorilla ja ihminen muistuttavat geneettisesti hyvin paljon toisiaan?

Myös gorillalla on värinäkö ja meillä on sama määrä hampaita. Tosin gorilla käyttää niitä ainoastaan kasvisravintoon, kun ihminen on useimmiten sekasyöjä. Yhteistä on myös, että meillä ja gorillalla on kynnet sormissa ja varpaissa sekä se, että lisäännymme yhtä pitkällä ’tiineysajalla’. Valitettavasti gorilla voi myös saada samat taudit, jotka tarttuvat ihmisiin. 

Täältä voit oppia lisää mielenkiintoisia asioita gorilloista: https://gorillafund.org/learning-materials/

Katse trio
Katse Kuohuviini lasi ja pullo

Katse-kuohuviini on tehty näiden upeiden eläinten kunniaksi

Kuohuviini on pakattu näyttävään mustaan kevytlasipulloon, joka on keveytensä ansiosta myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Katse-kuohuviini on erinomainen seurusteluviini ja ilmeikäs maljajuoma. Se sopii mainiosti pikkusuolaisille tai erilaisille alkupaloille sekä sushille.

Upean ulkomuotonsa vuoksi se on myös kerrassaan mainio lahjaidea.

Makuprofiililtaan Katse on erittäin kuiva, keskihapokas, sitruksinen, keltaomenainen ja hedelmäinen.

Hinta- ja muut tuotetiedot saat tästä.

Tutustu myös Katseen serkkuihin!

Katse La Mirada "apinaviini"

Suomalaisten punaviinisuosiksi noussut apinaviini on luomu, vegaaninen ja ympäristöystävällisesti pakattu. Kolmen litran hanapakkauksesta riittää isommallekin porukalle.

Apinaviini valloitti suomalaisten kuluttajien sydämet välittömästi saapuessaan markkinoille. Eikä ihme: sillä on kerrassaan mainion ilmeikkäät ihmisapinakasvot pakkauksessaan, sisällä miellyttävän makuista punaviiniä ja vielä useita lisäarvotekijöitä. ’La Mirada’ on espanjaa ja tarkoittaa katsetta. Katse on voimakas signaali ja silmiä sanotaankin sielun peiliksi. Myös Katse La Miradan ihmisapinoiden katseet välittävät tarinoita vaiherikkaasta elämästä; sen iloista, suruista ja muista suurista tunteista.

Tutustu apinaan tästä.

Apina viini
Katse Rosé

Katse Rosé

Jos etsit monipuolista kesäviiniä, joka käy yhtä hyvin niin ruokapöytään kuin seurustelujuomaksi, olet löytänyt etsimäsi. Katse Rosé sopii liudalle kesäisiä ruokia kevyistä salaateista grilliherkkuihin. Se on pakattu kätevään kolmen litran hanapakkaukseen, joten siitä riittää hyvin isommallekin porukalle. Viini on kuin tehty yhteisiin grillaushetkiin, oli ritilällä tirisemässä makkaraa, täytettyjä herkkusieniä tai soijanakkeja.

Tuote- ja hintatiedot saat tästä.