Hugo

Yksi kesän suosituimmista drinkeistä on täällä – tuttavallisemmin Hugo. Millainen on Hugo? Hugo on trendikäs, huimaa vauhtia hitiksi noussut kuiva drinkki makealla twistillä.

Ohje yhdelle

2 cl seljankukkamehutiivistettä
10 cl Soligo Proseccoa
Tilkka kivennäisvettä
Limemehua maun mukaan
Tuoreita mintunlehtiä
Limeviipaleita
Jäitä

Valitse lasi ja täytä lasi jäillä. Viinilasi tai isompi juomalasi sopii tähän juomaan parhaiten. Kaada lasin pohjalle seljankukkamehutiiviste ja purista limenlohkon mehu myös lasiin. Puristetun lohkon voit myös pudottaa lasiin antamaan lisää makua. Lisää lasiin kuohuviini, kivennäisvesi ja mintunlehdet. Sekoita juoma varovasti lusikalla tai muulla vastaavalla.

Juoman makua on helppo muuttaa makeammaksi lisäämällä mehutiivistettä tai raikkaammaksi lisäämällä kuohuviiniä tai limeä.

Vinkki: Saat mintunlehdistä enemmän makua ja aromia pitämällä mintunlehtiä kämmenellä ja lyömällä kädet yhteen ennen juomaan laittamista. Ja jos et ole kuohuviinin ystävä, voit mainiosti vaihtaa sen myös valkoviiniin, joista parhaiten tähän sopivat Crudo Catarratto Zibibbo sekä Wolfberger W3, joka tuo mukavasti lisää aromaattisuutta drinkkiin.

12,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
10,99 €
alko
Puolikuiva
75 cl
Italia
29,99 €
alko
Puolikuiva
300 cl
Italia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email