Millainen drinkki on Hugo? No Hugopa on trendikäs, huimaa vauhtia hitiksi noussut kuiva drinkki makealla twistillä. Se on täydellinen kesäpäivän virkistäjä mutta sopii kuin naula päähän myös alkumaljana tai monistettuna myös boolina.

hugo prosecco with ice and lime

Ohje:

2 cl seljankukkamehutiivistettä

10 cl Soligo Proseccoa
Tilkka kivennäisvettä
Limemehua maun mukaan
Tuoreita mintunlehtiä
Limeviipaleita
Jäitä

Valitse lasi ja täytä lasi jäillä. Viinilasi tai isompi juomalasi sopii tähän juomaan parhaiten. Kaada lasin pohjalle seljankukkamehutiiviste ja purista myös limenlohkon mehu lasiin. Puristetun lohkon voit myös pudottaa lasiin antamaan lisää makua. Lisää lasiin kuohuviini, kivennäisvesi ja mintunlehdet. Sekoita juoma varovasti lusikalla tai muulla vastaavalla.

Juoman makua on helppo muuttaa makeammaksi lisäämällä mehutiivistettä tai raikkaammaksi lisäämällä kuohuviiniä tai limeä.

Vinkki: Saat mintunlehdistä enemmän makua ja aromia pitämällä mintunlehtiä kämmenellä ja lyömällä kädet yhteen ennen juomaan laittamista. Ja jos et ole kuohuviinin ystävä, voit mainiosti vaihtaa sen myös valkoviiniin, joista parhaiten tähän sopivat Crudo Catarratto Zibibbo sekä Wolfberger W3, joka tuo mukavasti lisää aromaattisuutta drinkkiin.