Leijonaa mä metsästän, tahdon saada suuren… Tässä tulee heinä-elokuussa syntynyt viidakon kuningas! Upea ja ylväs jalopeura tunnetaan eläinmaailmassa karjunnastaan ja horoskooppimerkkinä pettämättömästä kunnianhimosta ja itsevarmuudesta, joka ei tunne rajoja. Hänen majesteettinsa menee vaikka läpi harmaan kiven, se on vissi ja varma!

Luotto omaan itseen ja pettämätön charmi tekee leijonasta luontaisen johtajan ja esiintyjän. Siellä missä on mahdollisuus maineeseen ja kunniaan, siellä on myös leijona! Ei varmaan tulekaan yllätyksenä, että leijonia ovat esimerkiksi sellaiset päälliköt kuin Napoleon (15.8.), Arnold Schwarzenegger (30.7.), Mick Jagger (26.7.), Madonna (16.8.), Martha Stewart (3.8.), Kylie Jenner (10.8.) ja Whitney Houston (9.8.).

Leijonan horoskooppiviini henkii majesteettisuutta

Leijonanmetsästäjä kelpuuttaa vain kunnollista, eikä jalopeuran horoskooppiviinikään jää pekkaa pahemmaksi. Siksi tulimme siihen lopputulokseen, että vähintä mitä voimme hänen korkeudelleen tarjota on komean kokoinen magnum-pullo Wolfberger Crémant d’Alsace Brutia! Magnum-kokoinen pullo kätkee sisäänsä 150 cl eli puolitoista litraa erittäin laadukasta ranskalaista crémantia, joka on perinteisellä pullokäymismenetelmällä valmistettua kuohuviiniä. Wolfberger on yksi Ranskan suurimmista viinintuottajista ja oli itse asiassa yksi koko tämän viinityypityksen luojista vuonna 1976.

Mitä crémant-kuohuviini sitten oikeastaan on? Se on siis tarkemmin sanoen kuohuviiniä, joka valmistetaan samalla menetelmällä kuin samppanja, mutta jippo on siinä, että samppanjaksi saa kutsua vain Champagnen maakunnassa valmistettua samppanjaa. Muualla Ranskassa, kuten esimerkiksi Alsacessa valmistettuna sitä kutsutaan crémantiksi. Mielenkiintoista!

Kuninkaallisen kokoinen pullo houkuttelee kutsumaan koko hovin koolle, joten onko leijonan salonki valmiina juhlimaan?

Wolfberger Cremant

Wolfberger Crémant d'Alsace Brut (150 cl)

Ylellinen kuohuviini on nimensä mukaisesti ”brut” eli erittäin kuiva, ja hedelmäistä kuplivaa on siunattu hienolla hapokkuudella. Usein Crémant d’Alsace valmistetaan Pinot Blanc -rypäleistä, mutta myös Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling, Auxerrois ja Chardonnay ovat mahdollisia. Tässä leijonan luksusvalinnassa orkesteria johtavat ikityylikäs Riesling, Pinot Blanc, Pinot Auxerrois sekä Pinot Gris.

Seurapiirien sulavin kuohuviini sopii paitsi seurusteluun, myös aperitiiviksi, kalan kanssa, vaalealle lihalle ja ranskalaiseen tyyliin jopa jälkiruoan kruunuksi.

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.

Mutta hetkinen, onko hovi sittenkin vain osittain koolla? Ei hätää, sillä leijonakuninkaalle mitoitetun magnumin lisäksi Wolfberger Crémant d’Alsace Brutia löytyy myös pienemmässä koossa eli tavallisena 75 cl kuohuviinipullona. Saalista omasi!

Pienemmän pullon hinta- ja tuotetiedot saat täältä.