Kalat on eläinradan herkkä kaunosielu, joka tunnetaan ainutlaatuisen tunteellisena ja taiteellisena taivaanrannanmaalarina. Ystävänä hän on huolehtiva ja ymmärtävä kuuntelija, joka eläytyy hyvin toisten tunnetiloihin. Joskus kalan tuntema empatia on niinkin vahvaa, että tämä alkaa murehtia rakkaidensa puolesta, joten kalan kannattaa muistaa huolehtia itsestään yhtä rakastavasti kuin läheisistään.

Herkkyys ja älykkyys antavat kalalle hyvien evien lisäksi hyvät eväät, joilla lipua työelämässä eteenpäin. Hän on itsestään selvästi jo luontainen taiteilija, mutta kaloja löytää myös tieteen parista, usein hiukan hajamielisten tieteilijöiden joukosta. Hyvä yhteistyökyky ja halu auttaa tekevät kaloista myös luontevia ja lahjakkaita hoitoalan ammattilaisia. Kuuluisia kaloja ovat esimerkiksi Rihanna (20.2.), Steve Jobs (24.2.), Jon Bon Jovi (2.3.) ja Albert Einstein (14.3.).

Mikä voisi sitten olla sympaattisen kalan oma horoskooppiviini? Horoskooppimaailman herkkis löytää sielunkumppaninsa yhtä herttaisesta Barón de Ley Semi Dulcesta, joka on pakattu ihanan romanttiseen kukkapulloon. Sisältä löytyy lempeä valkoviini, jonka sopiva hapokkuus tasapainottaa puolimakeaa viiniä hienosti. Raikas hedelmäisyys pääsee oikeuksiinsa ja on kukkeimmillaan, kun viini on ensin jäähdytetty jääkaappikylmäksi ennen tarjoilua.

Barón de Ley Semi Dulce tulee suurelta ja arvostetulta tuottajalta suoraan Espanjan Riojasta, joka on yksi maailman kuuluisimmista viinialueista. Rypäleenä on Sauvignon Blanc, joka on kasvanut Riojan korkeimmalla kasvupaikalla peräti 800 metrin korkeudella merenpinnasta. Korkea kasvupaikka ja mannerilmasto merkitsevät huomattavaa lämpötilan vaihtelua, ja sen ansiosta rypäleissä on korjuuhetkellä sekä runsaasti sokeria että terve hapokkuus. Hapokkuus keventää viinin makeutta hyvin miellyttäväksi, ja lopputuloksena on elegantti taideteos.

Barón de Ley Semi Dulce

Baron de Ley Semi Dulce

Kukkaislapsi kalat saa Barón de Ley Semi Dulcesta ihanan seurusteluviinin, joka sopii hyvin myös hedelmäpohjaisten jälkiruokien seuraksi. Ikuisena romantikkona ja haaveilijana kalat voisi kenties harkita Barón de Ley Semi Dulcea myös treffiviiniksi, tai juhlistaa sillä jälleennäkemistä rakkaiden ystävien ja sukulaisten kanssa. Se toimii tietysti myös aperitiivina, ja edustaa hienostuneiden tarjoilujen kanssa sinihomejuustoineen ja ankanmaksoineen. Kauniimpaa lahjaa saa hakea, joten myös kalan ystävien kannattaa laittaa tämä syntymäpäivälahjaidea korvan taakse!

Hurmaavan hedelmäisessä ja tuoreessa viinissä voit aistia hunajamelonia, passionhedelmää, sitrusta, kukkaisuutta ja hentoa herukanlehtisyyttä.

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.