Vuonna 1997 alkunsa saanut portugalilainen Casa Relvas tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin. Tilan nuoresta iästä huolimatta se on jo kasvanut valtavasti ja sillä onkin omistuksessaan 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja.

Casa Relvas tuottaa vuosittain noin kuusi miljoonaa pulloa viinejä, jotka ovat voittaneet satoja eri palkintoja ympäri maailman. Lisäksi Casa Relvaksen viinit ovat saaneet paljon erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta ja he toteuttavat lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Tästä tuottaja onkin saanut Earth Friendly winery -statuksen ja viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Katso tästä video siitä, miksi Casa Relvas on saanut tittelin “Earth friendly winery”!

Vinhas Do OCidente Korkki

Vinhas do Ocidente

Kaunis korkkipinta ei valehtele – tämä on lempeä ja runsas ruokaviini. Lämpimän värinen ja samettisen sileä korkkietiketti on luonteva valinta perhetilalle, joka omistaa 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää. Vinhas do Ocidente on mehevän hilloinen punaviini, joka on räätälöity suomalaiseen makuun, eli tehty maistumaan juuri sinulle. Se on hyvin hedelmäinen ja hivenen makean oloinen, mikä tekee siitä hyvin helposti tutustuttavan.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Atlantico

Helppo ja herkullinen valinta! Atlantico on täyteläinen punaviini, joka on valmistettu Alicante Bouschet, Trincadeira ja Aragonez -rypäleistä. Tämä viini sopii moneen eri tilanteeseen ja koko kirjolle tarjottavaa, kuten kanan, pastan, porsaan tai vaikka grilliruoan kanssa. Se on pakattu kevyesti kannettavaan litran vetoiseen muovipulloon, joten siitä riittää useammallekin. Hinta-laatusuhdekin on kohdallaan.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Atlantico
monte dos amigos

Monte dos Amigos

Puolikuiva rosé, joka on nimensä mukaisesti täydellinen seurustelujuoma ystävyksille! Miellyttävä ja mutkaton viini valmistetaan Aragonez-, Syrah- ja Touriga Nacional -rypäleistä, jotka on kerätty yön viileydessä viinin raikkauden takaamiseksi.

Monte dos Amigos Rosé on saanut lisämääreekseen etikettiinsä “Entertaining Rosé”, viihdyttävä rosé. Se ei kerro ainoastaan helposti nautittavasta seurusteluviinistä, jota on helppo lähestyä vaan huolella tehdystä viinistä, jonka pieni makeus tukee sen hedelmäisyyttä, avaa sen ruusuisen raikkauden ja antaa sille lisää ulottuvuuksia myös pöydän antimia lähestyttäessä.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Merino Organic

Onpa hauska etiketti! Ja hauska on viinikin. Tämä täyteläinen ja tumman luumuinen punaviini on saanut inspiraationsa Casa Relvaksen syys- ja talvikunnossapidosta vastaavista Merino-lampaista. Merino-punaviinin rypäleet (Alicante, Touriga Nacional, Alfrocheiro) on kerätty käsin ja viini tuo esiin tuottaja Relvaksen intohimon ympäristöön, eläimiin ja ympäröivään yhteisöön.

Tämä punaviini sopii erinomaisesti nautittavaksi erityisesti liharuokien kanssa, kuten grilliruokien ja lampaan kanssa.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Casa Relvas viini ja polaroid
Sao Miguel 2018

Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada Red

Tarjolla runsasmakuista ruokaviiniä lampaalle, vasikalle, riistalle, juustoille ja grilliherkuille! Olisiko tarvetta? Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada Red palvelee mielellään.

Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada Redin mausta löytyy täyteläisyyttä, keskitanniinisuutta, boysenmarjaisuutta, pippurisuutta ja yrttisyyttä.

Tämän viinisarjan valko- ja punaviinit ovat rotevia ja ryhdikkäitä, mutta samalla raikkaita.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada White

Haussa kala- ja salaattiviini? Täällä! Herdade de São Miguel Colheita Seleccionada White on meren herkkujen kanssa kuin kotonaan. Kokeile myös kypsien juustojen kanssa!

Tämän viinisarjan valko- ja punaviinit ovat rotevia ja ryhdikkäitä, mutta samalla raikkaita. Ne tulevat kauniin luonnon keskeltä Redondosta Alentejosta, jossa tarhojen maaperä on savea ja liuskekiveä. Tarhoja ympäröi metsä. Maaperän ja auringon yhdistelmä kasvattaa rypäleistä luonteikkaita.

Maultaan Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada White on kuiva, hapokas, trooppisen hedelmäinen, kukkainen ja mineraalinen.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada White 75cl