Casa Relvas – Portugalin lahja maailmalle

Vuonna 1997 alkunsa saanut portugalilainen yhtiö Casa Relvas tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin. Tilan nuoresta iästä huolimatta se on jo kasvanut valtavasti ja sillä onkin omistuksessaan 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja. Casa Relvas tuottaa vuosittain noin kuusi miljoonaa pulloa viinejä, jotka ovat voittaneet satoja eri palkintoja ympäri maailman. Lisäksi Casa Relvaksen viinit ovat saaneet paljon erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta ja he toteuttavat lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Tästä tuottaja onkin saanut Earth Friendly winery -statuksen ja viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Katso tästä linkistä video siitä miksi Casa Relvas on ”Earth friendly winery”.

Atlantico

Täyteläinen punaviini, joka on valmistettu Alicante Bouschet, Trincadeira ja Aragonez -rypäleistä. Atlantico on saatavilla kätevässä muovipullossa, sekä suuremmassa 3l laatikossa. Tämä viini sopii moneen eri tilanteeseen ja eri tarjottavien ruokien, kuten kanan, pastan ja porsaan kanssa.

Monte dos Amigos

Puolikuiva rosé, joka on täydellinen seurustelujuoma ystävyksille. Tämä miellyttävä ja mutkaton viini on valmistettu Aragonez, Syrah ja Touriga Nacional -rypäleistä, jotka on muuten kerätty yön viileydessä viinin raikkauden takaamiseksi.

Merino Organic

Tämä täyteläinen ja tumman luumuinen punaviini on saanut inspiraation Casa Relvaksen syys- ja talvikunnossapidosta vastaavista Merino-lampaista. Merino punaviinin rypäleet (Alicante, Touriga Nacional, Alfrocheiro) on kerätty käsin ja viini tuo esiin tuottaja Relvaksen intohimon ympäristöön, eläimiin ja ympäröivään yhteisöön. Tämä punaviini sopii erinomaisesti nautittavaksi erityisesti liharuokien kanssa, kuten grilliruokien ja lampaan kanssa.

Herdade Sao Miguel Colheita Red & White

Tämän sarjan valko- ja punaviinit ovat rotevia ja ryhdikkäitä, mutta samalla raikkaita. Valkoviini sopii nautittavaksi esimerkiksi kalaruokien ja salaatin kanssa, kun taas punaviini käy erinomaisesti liharuokien tai juustojen kera.

Sao Miguel do SUL Red & White

”Ylpeydellä korkin kotiseudulta”. Nämä persoonalliset puna- ja valkoviinit ihastuttavat silmää ja makuhermoja. Näiden korkkisten etikettien taakse kätkeytyy keskitäyteläinen ja marjainen punaviini, sekä pirteän hedelmäinen ja kuiva valkoviini. Sao Miguel do Sul viinit on palkittu lisäksi useilla kultamitaleilla, joten ne sopivat varmasti monen makuun.

11,98 €
alko
Keskitäyteläinen
75 cl
Portugali
11,98 €
alko
Kuiva
75 cl
Portugali
11,49 €
alko
Täyteläinen
100 cl
Portugali
13,99 €
alko
Täyteläinen
75 cl
Portugali
13,99 €
alko
Kuiva
75 cl
Portugali
12,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
29,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
300 cl
Portugali
5,99 €
alko
Puolikuiva
37.5 cl
Portugali
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email