Vuonna 1997 alkunsa saanut portugalilainen yhtiö Casa Relvas tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin. Tilan nuoresta iästä huolimatta se on jo kasvanut valtavasti ja sillä onkin omistuksessaan 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja. Casa Relvas tuottaa vuosittain noin kuusi miljoonaa pulloa viinejä, jotka ovat voittaneet satoja eri palkintoja ympäri maailman. Lisäksi Casa Relvaksen viinit ovat saaneet paljon erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta ja he toteuttavat lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Tästä tuottaja onkin saanut Earth Friendly winery -statuksen ja viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Katso tästä linkistä video siitä miksi Casa Relvas on “Earth friendly winery”.

Vinhas Do OCidente Korkki

Vinhas do Ocidente

Vinhas do Ocidente on mehevän hilloinen punaviini perhetilalta ympäristövastuullisessa pakkauksessa

Lämpimän värinen ja samettisen sileä etiketti koristaa suomalaisten uutta suosikkiviiniä Vinhas do Ocidentea, jonka tuoksu on rikas ja maku niin hedelmäinen, että se tuntuu hiukan makealta. Erityinen etiketti on luonteva valinta perhetilalle, joka omistaa 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää.

Atlantico

Täyteläinen punaviini, joka on valmistettu Alicante Bouschet, Trincadeira ja Aragonez -rypäleistä. Atlantico on saatavilla kätevässä muovipullossa, sekä suuremmassa 3l laatikossa. Tämä viini sopii moneen eri tilanteeseen ja eri tarjottavien ruokien, kuten kanan, pastan ja porsaan kanssa.

Monte dos Amigos

Puolikuiva rosé, joka on täydellinen seurustelujuoma ystävyksille. Tämä miellyttävä ja mutkaton viini on valmistettu Aragonez, Syrah ja Touriga Nacional -rypäleistä, jotka on muuten kerätty yön viileydessä viinin raikkauden takaamiseksi.

Merino Organic

Tämä täyteläinen ja tumman luumuinen punaviini on saanut inspiraation Casa Relvaksen syys- ja talvikunnossapidosta vastaavista Merino-lampaista. Merino punaviinin rypäleet (Alicante, Touriga Nacional, Alfrocheiro) on kerätty käsin ja viini tuo esiin tuottaja Relvaksen intohimon ympäristöön, eläimiin ja ympäröivään yhteisöön. Tämä punaviini sopii erinomaisesti nautittavaksi erityisesti liharuokien kanssa, kuten grilliruokien ja lampaan kanssa.

Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada Red & White

Tämän sarjan valko- ja punaviinit ovat rotevia ja ryhdikkäitä, mutta samalla raikkaita. Valkoviini sopii nautittavaksi esimerkiksi kalaruokien ja salaatin kanssa, kun taas punaviini käy erinomaisesti liharuokien tai juustojen kera.

Sao Miguel do SUL Red & White

“Ylpeydellä korkin kotiseudulta”. Nämä persoonalliset puna- ja valkoviinit ihastuttavat silmää ja makuhermoja. Näiden korkkisten etikettien taakse kätkeytyy keskitäyteläinen ja marjainen punaviini, sekä pirteän hedelmäinen ja kuiva valkoviini. Sao Miguel do Sul viinit on palkittu lisäksi useilla kultamitaleilla, joten ne sopivat varmasti monen makuun.