Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Lisätiedot
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Vuonna 1997 alkunsa saanut portugalilainen Casa Relvas tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin. Tilan nuoresta iästä huolimatta se on …
Liittymällä tilaajaksi hyväksyt henkilötietojesi käytön tietosuojaselosteen mukaisesti. Voit peruuttaa liittymisen koska tahansa, eikä se sido sinua mihinkään.
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, yrttinen, punamarjainen
Museum Rosé sopii mainiosti seurusteluviiniksi, aperitiiviksi, pastan ja pizzan painikkeeksi, valkoisen lihan seuraksi, pikkusuolaisten juomaksi ja aasialaiseen ruokaan.
Tämän runsaan ja monikäyttöisen rosén maussa on Cigalesin juurevuutta. Alue on vähän matkan päässä Valladolidista ja Ribera del Duerosta. Garnacha Tinta, Albillo ja Verdejo -rypäleet kerättiin ja valittiin käsityönä. Ne puristettiin kokonaisina terttuina ja käyminen sekä kypsytys tapahtui terästankeissa sakan päällä yhden kuukauden ajan.
Finca Museum syntyi Grupo Barón de Leyn laajetessa Riojan ulkopuolelle. Pitkän etsinnän tuloksena löytyi vuosituhannen vaihteessa alue, jossa oli mahdollista tuottaa korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan: Cigales. Finca Museumin 185 hehtaarin tarhat ovat häkellyttävän näköinen kivikko, jossa kasvaa harvakseen iäkkäitä köynnöksiä. Lisäksi tilan kontrollissa on 60 hehtaaria sopimusviljelyksiä. Sisämaassa ja korkealla talvet ovat kylmät ja kesät kuumat, myös yön ja päivän lämpötilavaihtelu voi olla 20 °C. Tämä takaa hyvän hapokkuuden Tinta del Pais -rypäleelle, joka on paikallinen nimitys Tempranillolle. Kivet tarhoilla sitovat lämpöä päivällä sekä heijastavat valoa köynnöksille ja yöllä ne tasaavat lämpötilan jyrkkää vaihtelua. Olosuhteet ovat siis erinomaiset laadun tuottamiseen ja kaikki tarvittava tehdään sen hyväksi sekä tarhalla että kellarissa. Korjuu käsityönä, huipputekniikka ja taitavat enologit saavat aikaan näyttelykelpoisia viinejä, joille annetaan riittävästi aikaa myös tynnyreissä ja pulloissa kehittyä nautittaviksi.
Lisätiedot
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |