Matsu La Jefa

Naispäällikkö

38,99€
75 cl
Matsu La Jefa

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

BlinitBlinit
Kana, kalkkunaKana, kalkkuna
Miedot juustotMiedot juustot
Rasvainen kalaRasvainen kala
GrilliruokaGrilliruoka
Vähärasvainen kalaVähärasvainen kala
Tämä harvinaisuus on sellaisenaan melkoinen keskustelun virittäjä, niin harvoin mitään tämän kaltaista on tarjolla. Upea viini sopii grillatulle kalalle, mustekalalle, paellalle, vasikan kyljyksille, pehmeille juustoille ja grillatuille vihanneksille. Viini sopii vegaaneille.
Matsu La Jefa kuuluu sarjaan viinejä, jossa etiketin viininviljelijä kuvaa viinin luonnetta. La Jefa tulee Toron viinialueelta Duero -joen laaksosta Luoteis-Espanjasta. Alueen kuuma ja kuiva ilmasto tuottaa runsaita viinejä hiekasta ja kivistä. Valkoisia Malvasia-rypäleitä on alueella niin vähän, että ne korjataan sieltä täältä tummien lajikkeiden tarhoista. Köynnösten iät vaihtelevat 50 ja jopa 150-vuoden välillä. Viini kävi luonnonhiivoilla uusissa ranskalaisissa 600 litran tammitynnyreissä ja kypsyi hienon sakan päällä. La Jefa tarkoittaa päällikköä ja nimi on enne: tämä on päällikköviini.
Kuiva, hapokas, vaniljainen, hedelmäinen, tamminen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

”Me olemme levottomia, luovia ja kapinallisia. Me olemme toisinajattelijoita, jotka haluamme mullistaa viinimaailman menettämättä sisintämme. Me pullotamme tarinoita ja kerromme niitä kulkiessamme”, sanoo Vintaen toimitusjohtaja Ricardo Arambarri. Enemmän kuin viinialan yritys, Vintae on bileet, josta et haluaisi jäädä pois. Onneksi kutsu on mukana joka pullossa ja pulloja riittää. Vintaen juuret ovat Riojassa, mutta he toimivat jo 15 eri alkuperäalueella. Jokainen viini on alkanut projektina, jossa on haastettu perinteinen tapa nähdä ja tehdä. Vintaella on uskallettu unelmoida, yrittää ja tehdä paljon työtä. Ja tehdä uusiksi, muuttaa maailmaa. Ja pitää hauskaa. ”Me olemme hurmahenkiä viinin suhteen. Me teemme viiniä, me juomme sitä ja me jopa myymme sitä”. Vintae on kiehtova yritys, jota on palkitsevaa seurata. Vierailu missä tahansa heidän toimipaikassaan on ahaa-elämys. Keskustelu liikkuu helposti roomalaisten vanhoista kellareista ultramoderniin viininvalmistukseen. Vintae on iältään nuori, mutta juuriltaan vanha. Radikaali, joka tietää mitä se on muuttamassa ja miksi.

Tuottaja

Vintae

Rypäleet

Malvasia, Verdejo

Sokerit

2.6 g/l

Alkoholi

12.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

951063

Alueluokitus

DO Toro

Makutyyppi

Vivahteikas & ryhdikäs

Tutustu myös näihin

Hacienda Lopez de Haro Viura 75cl
15,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
Weingut Winter Kalkstein Riesling
23,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Saksa
13,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Saksa
Brocard Chablis 1er Cru Montee de Tonnerre 75cl
46,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada White 75cl
14,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Portugali
Lunaria Civitas Pecorino 75cl
15,48 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia