Stiggins fancy pineapple sour -cocktail on trooppinen tuulahdus tumman rommin ja sour-tyyppisten juomasekoitusten ystäville, jonka tärkeimpänä raaka-aineena on käsityönä valmistettu ananasrommi. Drinkki on Alexandre Gabrielin ja drinkkihistorioitsija David Wondrichin yhteistyön tulosta, kun he työskentelivät yhdessä tehdäkseen Tales of the Cocktail -festivaaliin uuden juoman. Sour-juomissa sitruuna- tai limemehu tuo juomaan hapokkuutta, jota tasoitetaan jollain makealla, tässä tapauksessa agave-siirapilla. Stiggins fancy pineapple souriin kuuluu vaahto, joka saadaan aikaan kananmunanvalkuaisella.

Resepti

4 cl ananasrommia

4 cl ananasmehua

2 cl limemehua

2 cl Agave-siirappia

1 kpl kananmunanvalkuinen

Valmistusohje

Mittaa kaikki raaka-aineet ravistimeen tai kannelliseen lasipurkkiin. Ravista voimakkaasti, jotta saat nätin vaahdon aikaiseksi. Halutessasi voit jättää kananmunanvalkuisen kokonaan pois juomasta. Voit siivilöidä juoman ja tarjoilla sen ilman jäitä tai voit kaataa juoman jäitten kanssa ravistimesta suoraan lasiin (Dirty shaking.) Koristele appelsiinin kuorella ja purista kuoren eteeriset öljyt juoman päälle.