Ei ehkä se perinteisin yhdistelmä, mutta silti niin mahtava!

Mikä olisikaan parempaa kuin se, että viikonloppu alkaa ja pääsee nauttimaan maukkaasta pizzasta omilla lempitäytteillä. Lisätäänpä tähän vielä kuohuviini pizzan rasvaisuutta taittamaan, ja mahtava makunautinto pienellä luksuksella on taattu!

Molemmat näistä kuplivista ovat oiva valinta mille tahansa pizzalle. Kumman sinä valitset?

Pares Balta pink

Pares Balta Cava Brut Pink P

Suosituksemme kuohuvaksi pizzan kanssa on ihanan pirteä ja hedelmäinen Pares Balta Cava Brut Pink P. Hurmaava roseekuohuviini kyyditsee pizzaa kuin pizzaa, ja se maistuu toki myös pienemmän suolaisen, kuten tapasten kanssa. Pares Balta Cava Brut Pink P:stä saa myös erinomaisen seurusteluviinin, joka tuo herkullisella marjaisuudellaan mieleen muistoja kesästä. Eikä tässä vielä kaikki: se on luomutuotettu ja käy myös vegaaneille.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut

Vai vaatiiko tilanne samppanjaa? Siinä tapuksessa meillä on ilo suositella aina yhtä ylellistä ja maistuvaa Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brutia. Lasillinen samppanjaa kruunaa elämän hyvät hetket ja aateloi arkisenkin pizza-illallisen, etenkin kun kyseessä on Ranskan markkinoiden ykkönen Nicolas Feuillatte. Tämä ikoninen samppanja on Nicolas Feuillatten koko valikoiman peruskivi.

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

NicolasFeuillatte Reserve Exclusive Brut 75cl