Onpa sympaattinen saksiniekka! Keskikesän lapset eli kesä-heinäkuussa syntyneet ravut tunnetaan huolehtivina kanaemoina, jotka elävät ja hengittävät ympäristön tunnetiloja. Rapua pidetään yhtenä eläinradan perhekeskeisimmistä merkeistä, ja heillä on myös pettämätön intuitio, joka havaitsee ne kaikkein pienimmätkin muutokset ympäristössä ja ihmisissä. Tämän horoskooppimerkin edustajat ovatkin tyypillisesti luonnonlahjakkuuksia vanhempina, sillä he ovat hoivaavia, suojelevia ja lapsirakkaita.

Rapu on kalojen tapaan herkkä kaunosielu, ja merkin kauneimpiin piirteisiin lukeutuvatkin tämän ilmiömäinen empaattisuus ja rauhallisuus. Ravulle on myös luontevaa näyttää tunteitaan avoimesti, ja hän ei pelkää kertoa, miten paljon rakastaa ja välittää. Älä kuitenkaan anna herkkyyden ja tunteellisuuden hämätä, sillä rapu ei ole mikään kynnysmatto! Hänellä on oma tahto, ja hän seisoo omien mielipiteidensä takana.

Rapu on horoskooppimaailman äitihahmo ja uraohjus

Ravut kiipeävät ketterästi työelämässä ylöspäin ja sujahtavat helposti uraputkeen, sillä herkkyydestä ja intuitiosta on korvaamatonta hyötyä monissa ammateissa. He eivät yleensä ole maakrapuja, vaan viihtyvät meren läheisyydessä, joten esimerkiksi merenkulkuun liittyvät ammatit voivat hyvinkin olla tämän horoskooppimerkin omaa tonttia. Taloudellista turvaa arvostava rapu voisi myös harkita taloushallinnon tehtäviä, tai sellaisia aloja, jolla tarvitaan erityisesti herkkiä ihmissuhdetaitoja.

Merkin herkkyys ja kauneudentaju ennakoi taiteen paloa, ja ravut ovat usein hyvin lahjakkaita kuvataiteellisesti, mutta laajan tunneskaalan ansiosta ravut ovat erinomaisia myös musiikin tulkitsijoina ja näyttelijöinä. Heitä löytyy lisäksi sankoin joukoin kirjailijoista ja esimerkiksi muotisuunnittelijoista!

Kuuluisia rapuja ovat esimerkiksi Jasper Pääkkönen (15.7.), Hannele Lauri (21.7.), Giorgio Armani (11.7.), Meryl Streep (22.6.), Ringo Starr (7.7.), Ernest Hemingway (21.7.), Martti Ahtisaari (23.6.), Tom Cruise (3.7.) ja Selena Gomez (22.7.).

Ravuille suosittelemme horoskooppiviiniksi erityisesti Tosti Butterfly Demi Seciä, joka on hyvin helposti lähestyttävä, herkkä ja ihastuttava – siis ihan kuin rapu itsekin!

Tosti Butterfly Demi Sec

Tosti Butterfly

Lempeä seurusteluviini hellii makuhermoja, ja makeutta siinä on vain kohtuullisesti, mikä tekee siitä hyvin ystävällisen ja monelle maistuvan. Kesäisen kuohuviinin tunnistaa perhosin koristellusta pullosta, ja tämän kesäjuoman alkoholipitoisuuskin on jätetty miellyttävän maltilliselle tasolle, vain 7,5 prosenttiin.

Ravun tunneskaala tuntee ainakin tuhat ja yksi sävyä, joten nähtäisiinköhän tämä myös illallisen menussa? No sehän meille sopii, nimittäin Tosti Butterfly Demi Sec ei ole pelkkä seurusteluviini, vaan se käy ensiluokkaisesti myös marjojen ja hedelmien seuraksi sekä marjaleivonnaisten kylkeen. Jälkiruokien lisäksi se on suolaisten salaattien suuri ystävä, ja viinin pieni makeus tasaa hienosti jopa niitä tulisimpiakin ruoka-annoksia. Tulisesta tuttuun ja turvalliseen tai päin vastoin – monipuolisen makumatkan täsmäviini on tässä!

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.