Aistikas, perusteellinen, hedonisti, ja ehkä vähän jääräpääkin. Kuulostaako tutulta? Ihan selvä härkä! Huhti-toukokuussa syntyneet härät edustavat sekä harkitsevaa että päättäväistä horoskooppimerkkiä, ja he pitävät jalat maassa tilanteessa kuin tilanteessa. Härkä on järkähtämätön kuin peruskallio, mutta se ei suinkaan tarkoita puisevaa elämää – päin vastoin! Härkä on nautiskelun ekspertti, jolla on silmää kauniille asioille ja elämän ylellisille mukavuuksille.

Rauhallinen ja rutiineista pitävä merkki haluaa tehdä perusteellista jälkeä omassa tahdissaan, ilman toisten jatkuvaa hoputtamista. Härille sopivatkin monet pitkäjänteisyyttä, ahkeruutta ja rutiinien hallintaa vaativat työt esimerkiksi rakentamisessa, maanviljelyssä tai jopa esteettisiä arvoja yhdistelevissä töissä kauneudenhoidon tai muotoilun aloilla.

Härillä on myös usein kaunis lauluääni kenties jopa ammatiksi asti, tai ainakin vaikuttavana karaoketaitona! Kuuluisia härkiä ovat esimerkiksi sellaiset superstarat kuin Cher (20.5.), Barbra Streisand (24.4.), Bono (10.5.) sekä Pierce Brosnan (16.5.).

Kovan työnteon vastapainoksi härkä osaa toden totta myös nautiskella. Mukavuudenhaluinen härkä on hedonisti, joka rakastaa luksusta ja hemmottelee itseään mielellään. Hyvään kannattaa aina investoida, ajattelee hän.

Mikä olisikaan parempaa hemmottelua nautiskelijalle kuin ehdottoman laadukas ranskalainen Wolfberger Riesling Alsacesta. Tiesitkö, että viinimaa Ranska sallii Rieslingin luvalla ja alkuperämerkinnällä nimenomaan vain Alsacessa? Taattua laatua.

Wolfberger on Alsacen alueen suurin viinintuottaja ja yksi suurimmista Ranskassa. Vanhassa vara parempi ja perinteet kunniaan, kuten kiireetön härkäkin tietää: Wolfberger on nimittäin jo yli satavuotias osuuskunta, johon kuuluu 450 viljelijää. Wolfbergerin viinit edustavat laajasti koko Alsacen viinien kirjoa, sillä mukana ovat kaikki alueen rypälelajikkeet ja komea joukko ns. Grand Cru -tarhoja. Viinintuotanto on Wolfbergerillä myös perusteellisesti sertifioitua, ja kestävä kehitys on yrityksen kantava ajatus.

Wolfberger riesling

Wolfberger Riesling

Rieslingiä pidetään yhtenä maailman parhaista valkoviinirypäleistä, ja se on Alsacen alueen tunnuskuva. Wolfberger Riesling onkin luonteva valinta vain parasta kelpuuttavalle härälle, joka haluaa nauttia elämästään joka viinilasillisella. Härät ovat usein todellisia kulinaristeja ja herkuttelun ystäviä, joten Wolfberger Riesling on luonnollisesti myös todella monipuolinen ruokahifistelijän viini. Miten olisi lasillinen raikasta Rieslingiä vaikka sipuli-pekonipiiraan, juustotarjottimen tai choucrouten kera? Tai kokeile, mitä ruokalajia makunystyräsi halajavat kun maistat tätä viiniä – nyt herkutellaan.

Bon appétit!

Hinta- ja tuotetiedot saat täältä.