Maistuisiko monipuolinen valkoviini, joka käy ruoan kuin ruoan kanssa? ABC Chardonnay ilmoittautuu palvelukseen!

Tämä Chilen Central Valleysta tuleva Chardonnay on kevyesti tammitettu, 3 kk menetelmällä ’staves’, eli tammisauvoilla. Tuotteen nimi ABC Chardonnay irvailee takavuosien kansainväliselle trendille, jolloin viininharrastajat ’dissasivat’ Chardonnay -viinejä yleisellä teemalla ’Anything But Chardonnay’. Onneksi nämä ajat ovat jäämässä historiaan, sen takia tämä tuote julistaakin, että ’Always Better with some Chardonnay’!

ABC Chardonnay

ABC Chardonnay

ABC Chardonnay sopii mainiosti kanalle, kalkkunalle ja porsaalle ja rasvaiselle kalalle. Lisäksi se on erinomainen valinta erilaisille sieniruoille.

Maultaan se on kuiva, hapokas, keltaluumuinen, kypsän sitruksinen, hunajameloninen, kevyen persikkainen, mausteinen ja tamminen. Kuulostaa aika hyvältä, eikö!

ABC Chardonnay on myös pakattu ympäristöystävällisesti kevytlasipulloon hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Tuote- ja hintatiedot löydät tästä.

Tuottajasta

Norex Selected Brands Oy on suomalainen perheyritys, joka on vuodesta 1981 asti tuntenut suomalaisten juomaharrastajien mieltymykset. Norex Selected Brands Oy tuottaa omien tuotemerkkiensä kautta laadukkaita alkoholijuomia suomalaisille kuluttajille. ABC Chardonnayn lisäksi Norex Selected Brands Oy:n omia tuotemerkkejä ovat mm. Footmark-viinit ja “Apinaviinit”. Tuotteissa on aina erinomainen laatu ja tuotannossa haetaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja.