Katse puhuttelee. Katse vangitsee. Katse kiehtoo. Niin tekee myös Katse Crispy White, joka on apinaviiniperheen uusi rapsakka jäsen! Tyylikäs pullo, erottuva etiketti ja ennen kaikkea unohtumattoman upea maku. Valkoviinin pirteä hapokkuus tasapainottaa sen runsasta herukkaisuutta.

Katse Crispy white

Apinaperheeseen kuuluva Katse-valkoviini on nappivalinta vaalealle lihalle, kalalle ja salaateille. Tämä viini erottuu näyttävällä etiketillään, jossa orangilla on mietteliäs ja ilmeikäs katse. Katse Crispy White -viinin pullo täydentääkin tyylikkäästi kattauksen. Sitruksinen ja raikkaan hapokas viini korostaa ruokien makuja, ja siinä on muun muassa persikan ja greipin vivahteita. Kun hedelmäinen viini kaadetaan lasiin, se herättää maagisella tavalla juhlatunnelman. Tämä valkoviini on Katse, jota et unohda!

Katse Crispy White -valkoviini on pirteä bilehile, se toimii seurustelujuomana sekä aterioilla raikkaana ja keventävänä juomana erilaisten makuyhdistelmien kanssa. Viini on myös vegaaninen. Se on pakattu kevyeen muovipulloon hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Huomioimme luonnon myös tukemalla yhdistystä, joka suojelee gorilloja.

Katse Crispy White on myös loistava lahja ja tuliainen, joka takuuvarmasti muistetaan!

Hinta- ja tuotetiedot löydät täältä.

Ei juhlia ilman Katseen serkkuja!

Katse Crispy White kuuluu apinaviinien perheeseen, joka pitää tiiviisti yhtä. Juhlissa ja illanistujaisissa ovat itseoikeutetusti mukana myös Katse Crispy Whiten serkut.

Vinkki: kaikista apinaviineistä saat myös herkullisia sangrioita!

Apina viini

Katse La Mirada

Lämmin ja sydämellinen La Mirada on illanistujaisten armoitettu tunnelmanluoja. Se luo ympärilleen kotoisan, lämpimän ja viihtyisän ilmapiirin, ja saattaa välillä rauhoittua pitkäksikin aikaa syvällisten keskustelujen äärelle – kun taas eloisa bilehile Crispy White liikkuu vieraiden joukossa iloisesti pirskahdellen. Katseesta sen tietää – kaikki viihtyvät!

Suomalaisten punaviinisuosikiksi noussut La Mirada -apinaviini on luomu, vegaaninen ja ympäristöystävällisesti pakattu. Kolmen litran hanapakkauksesta riittää isommallekin joukolle.

Apinaviinistä tuli suomalaisten kuluttajien suosikki heti, kun se tuotiin markkinoille. Punaviinin maku on erittäin miellyttävä ja näyttävä pakkaus tyylittelee kattauksen kuin kattauksen. Myös kuva jää taatusti mieleen. ’La Mirada’ on espanjaa ja tarkoittaa katsetta. Katse on sielun peili. Sanotaan, että katse kertoo kaiken. Sielukkuus välittyy myös Katse La Miradan ihmisapinoiden katseesta. Ne välittävät koskettavia tarinoita elämästä; sen iloista, suruista ja muista suurista tunteista.

Viini on täyteläinen, keskitanniininen, tummasuklainen ja mausteinen.

Tuote- ja hintatiedot löydät tästä.

Katse Rosé BiB

Katse Rosé

Muistithan kutsua mukaan myös Katse Rosén? Trendikäs ja sosiaalinen Katse Rosé on Crispy Whiten serkku, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää ja joka saa jokaisen viihtymään pirteän vastustamattomalla olemuksellaan. Laaja kirjo erilaisia vieraita on Katse Rosén mieleen. Se rakastaa hauskanpitoa ja hyvää seuraa!  

Katse Rosé on maistuva aperitiivi ja käy niin seurusteluviiniksi kuin ruokapöytäänkin. Mehevän marjaisena ja mansikkaisena se sopii hyvin esimerkiksi salaattien, alkupalojen ja pikkusuolaisten kanssa.  Se on pakattu kätevään kolmen litran hanapakkaukseen, joten siitä riittää hyvin isommallekin porukalle. Viini on raikas ja pirteä kumppani myös makkaralle, itämaiselle ruoalle herkkusienille tai soijanakeille. Viini on vegaaninen, joten se sopii myös kasvisruokavaliota noudattavalle.

Tuote- ja hintatiedot löydät tästä.

katse kuohuviini

Katse Brut

Näyttävä ja hurmaava Katse Brut liittyy myös aina mielellään mukaan juhliin. Katse Brut herättää aina saapuessaan huomiota, koska on serkuksista näyttävin. Se puhuttelee vieraita omalla erityisellä tavallaan ja tuo illanviettoon ilmeikkyyttä. Katse Crispy White ja Katse Brut ovat perheestä kaikkein läheisimmät, ja heidät löytääkin lähes aina samasta porukasta. Molemmat iloisesti pitkin iltaa pirskahdellen!

Katse Brut on kuiva, raikkaan hapokas kuohuviini. Myös se on pakattu ympäristövastuullisesti. Se on herkullinen seurusteluviini, ilmeikäs maljajuoma ja sopii mainiosti pikkusuolaisille tai erilaisille alkupaloille sekä sushille.

Tuote- ja hintatiedot löydät tästä.

Tilaa apinaviinit!

Tilaaminen on helppoa. Klikkaamalla ”Siirry tilaamaan” pääset Alkon verkkokauppaan, jossa nämä viinit ovat haettuina valmiiksi. Voit siirtää haluamasi viinit ostoskoriin ja valita toimituksen haluamaasi myymälään. Tilauksesta vastaa Alko ja tilaus on lisämaksuton.