Oikein valittu viini viimeistelee pääsiäismenun. Olipa kyseessä klassinen lammasillallinen tai kevyt kasvisbrunssi, näillä vinkeillä onnistut viiniparituksessa varmasti. Poimi blogista parhaat viinit pääsiäiseen!
Lammasviini pääsiäispöytään
Merino on – nimeään myöten – mainio lammasviini, mutta se sopii myös grillatulle lihalle, riistalle, lihapadoille ja runsasmakuisille juustoille. Tämä täyteläinen luomuviini hurmaa kirsikkaisilla, marjaisilla ja mausteisilla vivahteillaan.
Tuottaja Casa Relvas on erityisen valveutunut vastuullisuusasioissa. Viinin nimi tulee tarhoilla laiduntavista Merino-lampaista.


Pettämätön luomuviini
Aroa Jauna Organic on kypsytetty luomuviini, joka käy paitsi lihaisten ja juustoisten ruokalajien kumppaniksi, myös erinomaisesti pastoille ja paahdetuille kasviksille. Ja tämä viinihän sopii myös vegaaneille, joten tällä onnistut yhden viinin taktiikassa.
Aroa Jauna Organic tulee Espanjan Navarrasta boutique-tyyliseltä viinitilalta, johon kuuluvat huolella valitut tarhat alueen korkeimmilla ja viileimmillä seuduilla, käsin tapahtuva korjuu ja äärimmäisen huolellinen viinin valmistus. Ei yhtään pöllömpi vaihtoehto.
Laadukas löytö jaettavaksi
Onko pääsiäispöytään tulossa suurempi seurue? Silloin kannattaa laittaa korvan taakse klassikoiden klassikko, jolla onnistut aina.
Lasillinen apinaviini Katse La Miradaa maistuu sellaisenaan tai lukuisten ruokien parina. Pehmeä viini on rikas ja runsasmakuinen, mutta siinä on myös rauhallista lempeyttä. Useampi arvioija on kehunut viiniä laadukkaaksi löydöksi. Maistuvuuden takaamiseksi Katse La Mirada on sekoitettu suomalaisen viiniasiantuntijan kanssa sopimaan juuri meidän suuhumme.
