Crudo-viinit ovat uineet suomalaisten liiveihin jäädäkseen. Tämä tuotesarja saavutti heti alussa mahtavan suosion ja siitä lähtien on pysynytkin suomalaisten ykkösvalintoina. Ja ihan syystä.
Tuottaja Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto.
Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.
Crudo Catarratto-Zibibbo
Raikas ja mehevä luomuviini!
Tämä viini sopii mainiosti itämaiselle ruoalle kuin myös kanalle ja kalkkunalle sekä salaattien kanssa. Erinomainen se on myös seurustelujuomana.
Crudo Catarratto-Zibibbo tulee aurinkoisesta Sisiliasta, jossa rypäleet saavat paljon lämpöä ja viinistä tulee runsaan hedelmäistä. Muscat Alexandria on Sisiliassa nimetty Zibibboksi, josta viini saa sen runsaan aromaattisuuden. Catarratto taas on Sisilian alkuperäisrypäle, joka antaa viinille sen hapokkuuden ja rakenteen.
Hinta- ja tuotetiedot löydät tästä.
Crudo Catarratto Zibibbo 3 L
Mainio yleisviini tilanteeseen kuin tilanteeseen myös hanapakkauksessa!
Tämä vegaaninen viini sopii myös itämaiselle ruoalle kuin myös kanalle, kalkkunalle ja salaattien kanssa. Kolmen litran hanapakkauksesta riittää pidemmäksikin ja aikaa ja on loistava vaikkapa mökkiviemisiksi.
Crudo Catarratto-Zibibbo tulee aurinkoisesta Sisiliasta, jossa rypäleet saavat paljon lämpöä ja viinistä tulee runsaan hedelmäistä. Muscat Alexandria on Sisiliassa nimetty Zibibboksi, josta viini saa sen runsaan aromaattisuuden. Catarratto taas on Sisilian alkuperäisrypäle, joka antaa viinille sen hapokkuuden ja rakenteen.
Hinta- ja tuotetiedot löydät tästä.
Crudo Rosato
Vaaleanpunainen moniottelija!
Tämä raikas luomuviini on puolikuiva, hapokas, kypsän vadelmainen, metsämansikkainen ja kevyen meloninen.
Viileänä mainio aperitiivi, ja sen lempeä eleganssi tekee siitä myös mainion seurusteluviinin. Monenlaiset kalaruoat, sashimi, salaatit, vaalea liha ja itämainen ruoka ovat myös todella herkullisia sen kanssa. Valmistukseen käytetyt Negroamaro-rypäleet on korjattu käsin. Sopii ympäri vuoden nautittavaksi.
Hinta- ja tuotetiedot löydät tästä.
Crudo Prosecco
Raikas ja luomu!
Tämä kuohuviini sopii tapaksille ja antipastille, salaateille ja kasvisruoille sekä itämaiselle ruoalle. Seurustelujuomanakin mitä ihanin. Se on maultaan kuiva, hapokas, keltaomenainen, vihrepäärynäinen ja hennon mausteinen.
Crudo Prosecco tulee aurinkoisesta Venetosta, Trevison kylästä, jossa se on valmistettu tankkikäymismenetelmällä eli ns. Charmat menetelmällä. Siinä viini saa kuplansa toisessa käymisessä suuressa jäähdytetyssä terästankissa mukaan laitettujen sokerin ja puhdashiivaviljelmän vaikutuksesta. Viiniä kypsytetään edelleen 18 – 24 kuukautta ennen pullotusta.
Hinta- ja tuotetiedot löydät tästä.
Crudo Catarratto-Zibibbo 0,375 l
Nyt sitä saa – mustekalaa myös puolikkaana pullona, eli 0,375 l kokoisena piccolona! Puolikas pullo on kätevä valinta silloin, kun lasilliset tarvitaan vain teille kahdelle tai kun eri ruokalajien kanssa halutaan eri viinit.
Raikas ja mehevä vegaaninen luomuvalkkari on pakattu pienikokoiseen ja kevyeen muovipulloon, ja se on kerrassaan mainio monitoimiviini seurusteluun, tapaksille, itämaiselle ruoalle, kanalle, salaateille… Todellinen jokapaikanhöylä, joka kulkee kaikkialle!
Crudo Catarratto-Zibibbo tulee aurinkoisesta Sisiliasta, jossa rypäleet saavat paljon lämpöä ja viinistä tulee runsaan hedelmäistä. Muscat Alexandria on Sisiliassa nimetty Zibibboksi, josta viini saa sen runsaan aromaattisuuden. Catarratto taas on Sisilian alkuperäisrypäle, joka antaa viinille sen hapokkuuden ja rakenteen.
Hinta- ja tuotetiedot löydät tästä.