Mehukkaat hedelmät ovat luonnon omia karkkeja, joilla todella saa suun makeaksi. Persikka ja vadelma sopivat myös täydellisesti hedelmäiseen kuohuviinidrinkkiin. Kuin kaataisi karkkeja lasiin!

Tuntuuko cocktailin valmistus ajatuksena aikaa vievältä? Ei suinkaan. Tämä kuohuviinidrinkki syntyy nopeammin kuin ehdit sanoa persikka. Se ei vaadi muuta kuin Pares Balta Brut -kuohuviiniä, lorauksen persikkamehua ja lorauksen vadelmamehua. Vain kolme raaka-ainetta, jotka kaadetaan lasiin ja sekoitetaan – nyt on helppoa! Löydät ohjeen alta.

P.S. Tarvitaanko drinkit isommalle porukalle tai muuten vain kerralla valmiiksi? Laita siinä tapauksessa boolikulhoon koko pullollinen Pares Balta Brutia ja kerro muiden ainesosien määrät kymmenellä, eli 40 cl (4 dl) persikkamehua sekä 40 cl (4 dl) vadelmamehua.

Fruitbomb Kuohuviinidrinkki

Fruitbomb Lift Up

4 cl persikkamehua

4 cl vadelmamehua

8 cl Pares Balta Brut b

Ohje: Mittaa raaka-aineet viinilasiin jäiden päälle, hämmennä kevyesti ja koristele persikan lohkolla.

Mikäs kumma tämä Parés Baltà muuten on?

No sehän on katalonialainen viinin luomutuottaja!

Ympäristöystävällisyys on Parés Baltàn viinitalon ylpeys, sillä heidän viininsä ovat sertifioitua vegaanista luomutuotantoa ja ne valmistetaan luontoa kunnioittaen. Varma valinta niin meille, flooralle kuin faunalle.

Eipä siis ihme, että hedelmäinen ja vivahteikas Parés Baltà Brut kuuluu Suomen suosituimpiin luomukuohuviineihin. Pares Baltan suositut kuohuviinit saavat kuplansa cavalle tyypillisellä pullokäymismenetelmällä.

Tutustu Pares Baltan kaikkiin viineihin tästä!