Mehukkaat hedelmät ovat ihania välipaloja ja maistuvat myös jälkiruokana. Ne ovat luonnon omia karkkeja, joilla todella saa suun makeaksi. Persikka ja vadelma sopivat täydellisesti kuplivan hedelmäiseen kuohuviinidrinkkiin. Kuin kaataisi karkkeja lasiin!

Tuntuuko cocktailin valmistus ajatuksena aikaa vievältä? Ei suinkaan. Tämä kuohuviinidrinkki syntyy nopeammin kuin ehdit sanoa persikka. Se ei vaadi muuta kuin Pares Balta Brut -kuohuviiniä, lorauksen persikkamehua ja lorauksen vadelmamehua. Vain kolme raaka-ainetta, jotka kaadetaan lasiin ja sekoitetaan – nyt on helppoa! Löydät ohjeen alta.

Pares Baltan suositut kuohuviinit tulevat Espanjassa sijaitsevalta Katalonian alueelta. Ne saavat kuplansa cavalle tyypillisellä pullokäymismenetelmällä.

Ympäristöystävällisyys on Pares Baltan viinitalon ylpeys, sillä heidän viininsä ovat sertifioitua vegaanista luomutuotantoa ja ne valmistetaan luontoa kunnioittaen. Varma valinta niin meille, flooralle kuin faunalle. Ei ihme, että hedelmäinen ja vivahteikas Pares Balta Brut kuuluu Suomen suosituimpiin luomukuohuviineihin.

Tarvitaanko drinkkejä isommalle porukalle? Laita siinä tapauksessa boolikulhoon koko pullollinen Pares Balta Brutia ja kerro muiden ainesosien määrät kymmenellä, eli 40 cl (4 dl) persikkamehua sekä 40 cl (4 dl) vadelmamehua.

Fruitbomb Kuohuviinidrinkki

Fruitbomb Lift Up

4 cl persikkamehua

4 cl vadelmamehua

8 cl Pares Balta Brut b

Ohje: Mittaa raaka-aineet viinilasiin jäiden päälle, hämmennä kevyesti ja koristele persikan lohkolla.