Vintae Lopez de Haro Reserva

Elegantti ja runsasmakuinen

17,98€
75 cl
Vintae Lopez de Haro Reserva

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

LammasLammas
NautaNauta
NautiskelujuomaNautiskelujuoma
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Maistuva lihaviini riistalle, porolle, naudalle ja lampaalle, mutta sopii hyvin myös runsasmakuisten kovien juustojen kera.
Tempranillo ja Graciano -rypäleet ovat peräisin karun rinteen vanhoista köynnöksistä, joiden satoisuus on matala ja laatu vastaavasti korkea. Köynnökset katsovat Ebro-joelle aivan San Vicente de la Sonsierran läheisyydessä. Pitkä kahden viikon maserointi viinin käydessä suurissa jäähdytetyissä tankeissa antaa viinille syvän värin ja runsaan vartalon. Kypsytys ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä kesti 20 kuukautta. Tuloksena on hieno yhdistelmä hedelmäisyyttä ja kypsyyttä, jotka tekevät tästä viinistä tyylikkään klassikon. Viini sopii vegaaneille.
Täyteläinen, tanniininen, kypsän karpaloinen, luumuinen, kevyen viikunainen, tamminen, hennon nahkainen, tasapainoinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Hacienda López de Haro sijaitsee Riojan sydämessä San Vicente de la Sonsierran kylässä. Toloñon vuorijono suojaa tarhoja kylmiltä tuulilta ja Ebro-joki antaa tarvittavan kosteuden. Alueella on oma mikroilmastonsa, riittävästi tuulta ja maltillisia lämpötiloja sateen painottuessa talvikuukausiin. Täältä löytyvät Rioja Altan parhaat vanhojen Tempranillo-köynnösten tarhat, jotka antavat niukassa maaperässä vähän satoa, mutta korkeaa laatua. Bodega Hacienda López de Harolla on joukko luottoviljelijöitä, joiden tuottama laatu, rakkaus työhönsä ja yhteisöllisyys tekevät heistä olennaisen osan bodegan toimintaa. Täällä kaikilla viineillä on jotain yhteistä: rypäleet Riojan parhailta alueilta, omistautunut työ tarhoilla ja rakkaus, jolla jokainen viini tuotetaan. Ollakseen klassikko ei tarvitse olla satavuotias tai suurta sukujuurta vaan pikemminkin tehdä taikoja laadussa ja huolellisuudessa sekä tarjota intohimoa lähenteleviä nautintoja. Hacienda López de Haro on uusi klassikko, joka taistelee standardeja, latteuksia ja ennakkoluuloja vastaan. Bodegan omistaa Vintae.

Tuottaja

Hacienda López de Haro

Rypäleet

Tempranillo, Graciano

Sokerit

2.5 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

472667

Alueluokitus

DOCa Rioja

Makutyyppi

Vivahteikas & kehittynyt

Tutustu myös näihin

Footmark Pinotage 75cl
8,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
Lunaria Coste di Moro Montepulciano d Abruzzo 75cl
14,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Matsu El Recio 75cl
21,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
14,49 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Espanja
Lisa 1503 BIB
35,49 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
300 cl
Italia
Wolfberger Pinot Noir 75cl
15,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska