Quinta do Valdoeiro Red

Maukas Bairrada

14,98€
75 cl

Lisätiedot

Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Miedot juustotMiedot juustot
NautaNauta
PataruokaPataruoka
RiistaRiista
GrilliruokaGrilliruoka
Miedot juustotMiedot juustot
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Kypsä ruokapöydän moniosaaja. Erinomainen lihaviini istuu hyvin myös grillattuun tai paahdettuun lihaan, riistaan, patoihin ja höystöihin. Pitkä, riittävän hapokas maku on mahtava myös juustopöydän äärellä, aina kypsytettyihin juustoihin asti.
Quinta do Valdoeiro Tinton rypäleet kasvoivat nimensä mukaisesti Bairradan Quinta do Valdoeiron kalkin ja saven kirjomilla rinteillä. Valikoiduista tertuista poistettiin rangat kokonaan ja puristettu mehu kävi kuorineen jäähdytetyissä tankeissa. Valmista viiniä kypsytettiin 16 kuukautta käytetyissä tammitynnyreissä. Viiniä ei ole suodatettu, joten siinä voi olla sakkaa. Huomioi se tarjotessasi viiniä mieluimmin 16-18 °C lämpötilaan viilennettynä. Viiniä voi myös varastoida vielä toiset viisi vuotta.
Täyteläinen, tanniininen, hapankirsikkainen, karhunvatukkainen, punaherukkainen, kevyen timjaminen, hennon havuinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Messias Baptista perusti vuonna 1926 viiniliikkeen Caves Messias, jota hallinnoivat yhä hänen jälkeläisensä. Pääkonttori sijaitsee Mealhadassa Bairradan alueella. Yhtiö tuottaa ja myy laatuviinejä Portugalin tärkeimmiltä viinialueilta: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras ja portviinialue. Tuotteisiin kuuluvat myös perinteisellä menetelmällä tuotetut kuohuviinit ja kypsytetyt brandyt. Yrityksen tuotevalikoima on erittäin laaja ja kaksi kolmasosaa sen tuotteista menee vientiin kaikille viidelle mantereelle. Caves Messias omistaa useita viinitiloja, joista tärkeimmät ovat Bairradan alueen Quinta do Valdoeiro, Douron Cima Corgon alueen Quinta do Cachão ja Dãon Quinta do Penedo. Näiden tilojen viinitarhojen määrä ylittää yhteensä 200 hehtaaria. Yhtiön portviinit pullotetaan perinteisesti Vila Nova de Gaiassa. Caves Messias tekee jatkuvasti tutkimusta portugalilaisten rypäleiden ja viinien tuottamisesta. Se hankki vuosituhannen vaihteessa neljä uutta viinitilaa Dãon alueelta ja aloitti Setúbalin viinien markkinoinnin. Uutta tekniikkaa ja tuotantotiloja suunnitellaan koko ajan lisää.

Tuottaja

Vinhos Messias

Rypäleet

Baga, Syrah, Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon

Sokerit

1.7 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

454757

Alueluokitus

DOC Bairrada

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

14,49 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Espanja
Monte dos Amigos Entertaining Red 375cl
6,29 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
37.5 cl
Portugali
Merino Organic
12,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
Running Duck Shiraz 75cl
11,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
Ironstone Obsession Red 75cl
15,48 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Yhdysvallat
Matsu El Viejo 75cl
42,99 €
alko
Punaviinit
Erittäin täyteläinen
75 cl
Espanja