Matsu El Recio

Nuoruuden intoa ja iän antamaa viisautta

21,99€
75 cl
Matsu El Recio 75cl

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

LammasLammas
Miedot juustotMiedot juustot
NautaNauta
RiistaRiista
Maistuu erityisesti liharuokien kera: nautaa, lammasta, riistaa ja paahdettua sianlihaa. Erinomainen myös juustoviininä.
Matsu El Recio kuuluu sarjaan viinejä, jossa etiketin viininviljelijän ikä kuvaa viinin luonnetta, kypsytystä ja kehittyneisyyttä sekä myös köynnösten ikää. Matsu El Recio tulee Toron viinialueelta Duero-joen laaksosta Luoteis-Espanjasta. Alueen kuuma ja kuiva ilmasto tuottaa täyteläisiä ja maanläheisiä viinejä. Viiniköynnökset ovat 90 – 100 -vuotiaita. Viini on maseroitunut ja käynyt sementtitankeissa hedelmäisyyden ja raikkauden takaamiseksi. Malolaktinen käyminen on tapahtunut ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viiniä on kypsytetty 14 kuukautta uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Täyteläinen, tanniininen, kirsikkainen, kypsän luumuinen, karpaloinen, viikunainen, kevyen vaniljainen, tamminen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

”Me olemme levottomia, luovia ja kapinallisia. Me olemme toisinajattelijoita, jotka haluamme mullistaa viinimaailman menettämättä sisintämme. Me pullotamme tarinoita ja kerromme niitä kulkiessamme”, sanoo Vintaen toimitusjohtaja Ricardo Arambarri. Enemmän kuin viinialan yritys, Vintae on bileet, josta et haluaisi jäädä pois. Onneksi kutsu on mukana joka pullossa ja pulloja riittää. Vintaen juuret ovat Riojassa, mutta he toimivat jo 15 eri alkuperäalueella. Jokainen viini on alkanut projektina, jossa on haastettu perinteinen tapa nähdä ja tehdä. Vintaella on uskallettu unelmoida, yrittää ja tehdä paljon työtä. Ja tehdä uusiksi, muuttaa maailmaa. Ja pitää hauskaa. ”Me olemme hurmahenkiä viinin suhteen. Me teemme viiniä, me juomme sitä ja me jopa myymme sitä”. Vintae on kiehtova yritys, jota on palkitsevaa seurata. Vierailu missä tahansa heidän toimipaikassaan on ahaa-elämys. Keskustelu liikkuu helposti roomalaisten vanhoista kellareista ultramoderniin viininvalmistukseen. Vintae on iältään nuori, mutta juuriltaan vanha. Radikaali, joka tietää mitä se on muuttamassa ja miksi.

Tuottaja

Vintae

Rypäleet

Tempranillo

Sokerit

4 g/l

Alkoholi

14.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

940217

Alueluokitus

DO Toro

Makutyyppi

Roteva & voimakas

Tutustu myös näihin

Pares Balta Gratavinum 2PR 75cl
34,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Katse Felidae PET
9,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
100 cl
Etelä-Afrikka
Cousiño-Macul Antiguas Reservas Cabernet Sauvignon
14,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Chile
Running Duck Merlot 75cl
11,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
Crudo Nero D’Avola Cabernet Sauvignon Organic
39,90 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
300 cl
Italia
10,83 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka