Valkoviinit

Ironstone Chardonnay

Nuuhkaise paahdettua voita ja kermaa

13,19 €

75 cl
Ironstone Chardonnay 75cl
GrilliruokaGrilliruoka
KeitotKeitot
PorsasPorsas
Rasvainen kalaRasvainen kala
KierrekorkkiKierrekorkki
Yhdysvallat
kuiva, hapokas, keltaluumuinen, raparperinen, klementiininen, aprikoosinen, kevyen pippurinen, tamminen
KÄYTTÖVINKIT
Monipuolinen ruokaviini vaalealle lihalle, rasvaiselle kalalle, äyriäisille ja grilliruoalle. Todella maukas myös risoton tai kevyen pastaruoan kera.
Tammitynnyreissä kypsytetty Chardonnay jakaa viinin ystäviä ehkä voimakkaammin kuin mikään muu viini. Toiset kuuluvat joukkoon ABC (Anything But Chardonnay) ja toisten on pakko saada lasiinsa tukeva, leveä herkuttelulasillinen tammitettua Chardonnayta vaikkapa hummerin kanssa silloin tällöin. Eikä se ole lainkaan huono ajatus silloin kun tuntuu, että lasillinen hyvää viiniä voisi nostaa ajatukset kohti parempaa maailmaa.

Tuottaja

Ironstone Vineyards

Rypäleet

Chardonnay

Sokerit

1.74 g/l

Alkoholi

14.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

510967

Alueluokitus

California

Makutyyppi

Runsas & paahteinen

Tuottajan tarina

Kautzin perheen kunnianhimoinen hanke Ironstone pitää päämajaansa Lodissa, Kaliforniassa, mutta varsinainen tuotanto, vierailupaikka ja konsertteihin käytetty amfiteatteri vetää väkeä kylässä nimeltä Murphys, joka oli tärkeä keskus Kalifornian kultakuumeen aikoihin. Erinomaisen viinin, tapahtumien ja tasokkaan vieraanvaraisuuden yhdistelmä määrittää talon toimintaa, vaikka pelkkä viinin tuotantokin on huomattavaa sekä määrän että laadun suhteen. Ironstone on yksi Kalifornian suurimmista perheomisteisista viinitaloista. Ironstone toimii kestävän kehityksen mukaisesti.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email