Hõbe Organic Vodka

Luomu vodka

38,65€
70 cl
Hobe Organic Vodka 70cl

Lisätiedot

LuomuLuomu

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Sellaisenaan, jäähdytettynä +5° C. Erinomaista myös Bloody Maryn ainesosana. Tyylikkäät leikepöydän antimet, mäti, kaviaari ja blinit.
Luomu, hidas hiili- ja hopeasuodatus, joka on melkein kolme kertaa hitaampaa kuin tavallisen vodkan suodattaminen. IWSC 2016 & 2017 Silver Medal. Huomioithan että Suomen versiossa on valkoinen etiketti, joka muissa maissa ei ole luomutuote. Tyylikäs ja hienostunut luomuvodka, jota valmistetaan vain pieniä eriä vuosittain. Alun perin Viru Valge -vodkasarjan premium-tuote. Valmistettu virolaisesta luomuviljasta EU-luomusäännösten mukaisesti.
Väritön, kuiva, lämmin, neutraali
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

AS Liviko on virolainen, yli 122-vuotias dynaaminen alkoholittomien ja alkoholipitoisten juomien valmistaja ja jakelija. Yhtiö on kuuluisa varsinkin meille suomalaisille Vana Tallinn- ja Metsmaasika-likööreistä, joista ensimmäinen näki päivänvalon jo v. 1960. Livikosta tuli osakeyhtiö 1995 ja nykyisin yhtiön omistaa NG Investeeringud, joka on yksi johtavista virolaisista sijoitusyhtiöistä. Konsernin muihin omistuksiin kuuluvat mm. Kaubamaja-tavaratalot. Nykyisin Livikon tunnetuimmat tuotteet ovat likööreiden lisäksi Crafter’s Gin sekä luomuvodka Hõbe.

Tuottaja

Liviko

Rypäleet

Sokerit

Alkoholi

39.2%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

136877

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Hobe Organic Vodka 70cl
38,65 €
alko
Vodkat
70 cl
Viro
Viru Valge Vodka 70cl
22,98 €
alko
Vodkat
70 cl
Viro
Laua Viin 50cl
14,99 €
alko
Vodkat
50 cl
Viro