Punaviinit

Birillo Costa Toscana

Maremma ranskalaisittain

18,48 €

75 cl
Corsini Birillo Costa Toscana 75cl
GrilliruokaGrilliruoka
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
RiistalinnutRiistalinnut
LuomuLuomu
VegaaninenVegaaninen
Italia
Täyteläinen
täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, yrttinen, mustikkainen
KÄYTTÖVINKIT
Nautiskeluviini ja vaativien seurusteluviini. Se maistuu tasokkaiden pastaruokien kanssa, grillatun lihan tai paahdetun ankan, runsasmakuisien juustojen ja yrttisten kasvispatojen kanssa
Toscanan rannikolla Maremmassa sijaitseva Tenuta Marsiliana on ollut Corsinien omistuksessa vuodesta1759. Usean kerran vuoden viinintekijä-palkinnon vastaanottanut Carlo Ferrini toimii täällä konsultoivana viinintekijänä. Vuosikerrasta 2016 lähtien Tenuta Marsilianan viinit ovat sertifioitua luomua. Birillo on valmistettu viinistä, joka ei 10 kuukauden kypsytyksen jälkeen tule valituksi Marsilianaan. Tämän jälkeen viini sekoitetaan ja se saa kypsyä vielä 2 kuukautta käytetyissä tammitynnyreissä.

Tuottaja

Tenuta Marsiliana

Rypäleet

Cabernet Sauvignon, Merlot

Sokerit

1 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

925947

Alueluokitus

IGT Costa Toscana

Makutyyppi

Vivahteikas & kehittynyt

Tuottajan tarina

Toscanan rannikolla Maremmassa sijaitseva Tenuta Marsiliana on ollut Corsinien omistuksessa vuodesta 1759. Usean kerran vuoden viinintekijä -palkinnon vastaanottanut Carlo Ferrini toimii konsultoivana viinintekijänä. Principe Corsini on yksi Italian historiallisimmista suvuista. Suvun jäsenet ovat olleet vahvasti mukana Italian taide-elämässä omistamalla yhden maan suurimmista yksityisistä taidekokoelmista. Principe Corsini tuottaa viiniä Toscanassa Chianti Classicossa sekä rannikolla Maremmassa. Maremman Tenuta Marsiliana tila kattaa noin 2 850 hehtaaria, joista vain 30 hehtaaria on viiniviljelyksiä.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email