Maistuisivatko marjat, ja vielä mieluusti lämmittävänä kuumana juomana? Tämän kuuman juoman sydän on Metsmaasikas Wild Strawberry -mansikkalikööri ja kunnon tujaus marjametsän parhaita antimia. Sitruksista raikkautta on vielä lisäämässä kukas muukaan kuin sitruuna, joka yhdessä kirpsakan marjaköörin kanssa aukaisee röörit.

Spring Hot Punch on maultaan ihanan pirteä ja makea, mutta karpalomehu nostaa sen seuraavalle tasolle tasapainottamalla drinkin happamuudellaan. Runsaista marjoista huolimatta lopputulos ei ole liian makea, vaan raikkaan marjaisa ja tasapainoinen juoma moneen makuun.

Marjametsän antimilla höystetty kuuma juoma käy enemmän kuin hyvin glögistä tai rommitotista, ja sopii otettavaksi vaikka ulkoilureissulle termariin. Pohjalle jääneistä marinoituneista marjoista saa myös halutessaan helpon ja nopean jälkkärin kippaamalla Metsmaasikas-marinoidut marjat jälkiruokakulhoon ja tarjoamalla vaikka vaniljajäätelön kanssa!

Spring Hot Punch

4 cl Metsmaasikas Wild Strawberry

8 cl karpalomehu

1 tl sokeri

2 lohkoa sitruunaa

4-6 kpl vadelmia

4-6 kpl mustia viinimarjoja

4-6 kpl pensasmustikoita

Spring Hot Punch

Tee näin:

Laita kaikki muut raaka-aineet paitsi Metsmaasikas-likööri kattilaan. Kiehauta välillä sekoittaen. Anna juoman jäähtyä hetken, ja lisää vasta sitten joukkoon Metsmaasikas-likööri. Kaada juoma varovasti mukiin tai kuumaa kestävään lasiin. Nauti juoma kuumana ja lopuksi voit syödä marjat mukin pohjalta lusikalla tai nauttia ne esimerkiksi vaniljajäätelön kera.