Tässäpä uusi suosikkidrinkki kaikille limen, inkiväärin ja yrttien ystäville! Maukas My Bubbly Ginger syntyy Soligo Prosecco DOC Treviso -kuohuviinistä, limestä, yrteistä ja inkivääristä.
Tätä cocktailia kuvaa hedelmäisyys, kirpeys, mausteisuus, raikkaus sekä voimakkuus. Kuohuviinidrinkki on todellinen kesäpäivän piristys, eikä se ole suinkaan niin mutkikas valmistettava kuin voisi luulla. Ole oman elämäsi baarimestari ja kokeile alta löytyvää ohjetta!
My Bubbly Ginger
3 kpl limelohko
6 kpl omavalintainen yrtti: minttu, sitruunamelissa, basilika
1 cm inkivääri
1 cl seljankukka-mehutiiviste
Soligo Prosecco DOC Treviso -kuohuviini
jäitä
Ohje: Leikkaa lime lohkoiksi. Laita lohkot suureen viinilasiin ja murskaa ne murskaimella (tai jollakin muulla tasapintaisella esineellä). Viipaloi inkivääri ja laita inkivääriviipaleet sekä yrtit lasiin.
Lisää sitten jäät, seljankukka-mehutiiviste ja täytä lasi loppuun Soligo Prosecco DOC Treviso -kuohuviinillä.
Drinkki on valmis!