Vinhas do Ocidente on mehevän hilloinen punaviini perhetilalta ympäristövastuullisessa pakkauksessa

Lämpimän värinen ja samettisen sileä etiketti koristaa suomalaisten uutta suosikkiviiniä Vinhas do Ocidentea, jonka tuoksu on rikas ja maku niin hedelmäinen, että se tuntuu hiukan makealta. Erityinen etiketti on luonteva valinta perhetilalle, joka omistaa 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää. Se on heidän uusiutuva lähituotteensa. Pullon suun sen sijaan sulkee metallinen kierrekapseli, joka on osa viinin ympäristövastuullista pakkausta. Suljenta turvaa viinin tuoreet rypälearomit ja on helppokäyttöinen.

casa relvas

Relvasin viinitalon perheen juuret ovat maassa

Alexandre Relvas johtaa viinitaloa, joka syntyi ihastuksesta Alentejon ainutlaatuiseen ja autenttiseen luontoon. Perhe on saanut toimeentulonsa maataloudesta jo viiden sukupolven ajan, mutta 1997 perustettu Casa Relvas toteutti suuren unelman laadusta, vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä.

Korkean laadun tasaisuus määrittää vuosittain tuotettuja kuutta miljoonaa viinipulloa ja ne ovat voittaneet satoja palkintoja sekä saaneet erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta. Tuottajalle on myönnetty Earth Friendly winery -status ja se toteuttaa lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Relvas toteuttaa kestävää kehitystä myös sosiaalisilla ja taloudellisilla projekteilla. Viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Portugali tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle

Portugali surffaa viiniaallon harjalla omaperäisten rypäleiden, viinien laadun ja kohtuullisen hinnan työntäessä puhurina. Vuoden aikana Portugalin punaviinien myynti on kasvanut Suomessa peräti 90 prosenttia. Persoonalliset maut ja aromit ovat saaneet vauhtia viinin ystäviin.

Maistuva, todella monikäyttöinen punaviini

Vinhas do Ocidente on räätälöity suomalaiseen makuun ja mieltymyksiin. Mehevän kirsikkainen ja herukkainen viini on runsas ja vivahteikas, samettisessa pehmeydessään poikkeuksellisen nautittava ja helposti lähestyttävä. Monipuolisuus on Vinhas do Ocidenten paras piirre. Kesällä grillatessa, talvella takan äärellä, bistrossa tai piknikillä, edessä lihapata tai suklaaherkku, alkupalat tai juusto – Vinhas do Ocidente maistuu useimmille.

Tuote- ja hintatiedot löydät täältä.

Vinhas do Ocidente Korkki 2