Kirren Royal on muunnos klassikkodrinkistä Kir Royalista, joka tehdään samppanjaan. Kirren Royal puolestaan tehdään Cremant-kuohuviiniin muuten klassikkodrinkin ohjetta noudattaen. Kirren Royalin kruunaavat jäisen karpalot. Ne voit asetella koristeeksi lasiin tai sen reunalle.

Kirren Royaliin sopivat molemmat Wolfbergerin Cremantit – klassinen Wolfberger Cremant d’Alsace Brut sekä modernisti luomu Wolfberger W Cremant d’Alsace Organic. Klassinen cremant hurmaa kuohuviinin täyteläisyydellä, joka on tummempi ja täyteläisempi kuin luomucremant, olematta kuitenkaan liian raskas. Luomu on puolestaan raikas ja hedelmäinen, jonka vuoksi karpalon ominiaismaku korostuu hauskalla tavalla.

Tämä drinkki sopii upeasti aperitiiviksi kuin myös maljajuomaksi. Muistathan tarjoilla kylmänä.

Kirren Royaliin tarvitset

12 cl Wolfberger Cremant d’Alsace Brutia tai
Wolfberger W Cremant d’Alsace Organicia
2 cl mustaherukkalikööriä
Jäisiä karpaloita

Valmistusohje

Kaada likööri kuohuviinilasiin tai pieneen valkoviinilasiin. Lisää päälle kuohuviini. Lopuksi koristele juoma jäisillä karpaloilla ja tarjoile kylmänä.

Wolfberger Cremant d’Alsace Brut

Monikäyttöinen kuohuviini sopii aperitiiviksi, kalalle, vaalealle lihalle ja ranskalaiseen tyyliin jopa jälkiruoan seuraksi.

Usein Crémant d’Alsace valmistetaan Pinot Blanc -rypäleistä, mutta myös Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling, Auxerrois ja Chardonnay voivat olla rypäleinä joko yhdessä tai yksin.

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä

Wolfberger W Cremant d’Alsace Organic

Laadukas luomukuohuviini on syntynyt viidestä rypäleestä: Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir ja Riesling.

Tyylikäs kuohuviini sopii aperitiiviksi, äyriäisille, vaalealle lihalle ja kylmäsavulohelle. Hyvä piknikviini ja maistuva pehmeän vuohenjuuston kera.

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä