Nauti Scarlett Darkin rikkaasta makuelämyksestä yhdessä ruokaisan juustotarjottimen kanssa. Täydellinen tarjoiluvinkki pikkujouluihin tai illanistujaisiin ystävien kesken — 3 litran hanapakkauksesta riittää jaettavaksi koko porukalle.

Scarlett Dark on täyteläisen muhkea punaviini, joka on tehty jaettavaksi hyvässä seurassa. Huolella valituista, aromikkaista rypäleistä valmistettussa viinissä on rohkeita ja hedelmäisiä sävyjä, jotka hurmaavat niin intohimoiset viininystävät kuin ensimaistajatkin. Sen ikoninen ruusukuvio ilmentää intohimoa ja iloa.

Scarlett Dark on kolmen rypälelajikkeen yhdistelmä, Shiraz, Merlot ja Cabernet Sauvignon, valittiin niiden voimakkuuden ja täydellisen yhteensopivuuden vuoksi. Shiraz tuo mausteisuutta ja syvyyttä, Merlot runsasta hedelmäisyyttä, ja Cabernet ryhtiä sekä rohkeita tanniineja. Lopputuloksena on täyteläinen, samettinen ja moniulotteinen viini.

Juustotarjottimen ohjeen on laatinut Hellapoliisi. Löydät ohjeen täältä.

Ruokaisa juustotarjotin

4 annosta

Juustopallot

  • 200g chilituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa

  • n. 100g Herkkujuustola Dörig Aina-juustoa

  • mustapippuria jauhettuna tai rouhittuna, oman maun mukaan

Juustovartaat

  • 1 pkt Herkkujuustolan Mouhitaler-juustoa

  • muutama rengas tuoretta ananasta

  • viinirypäleitä

  • cantaloupe-melonia

Taateleita ja juustoa

  • Herkkujuustolan Väinö-juustoa

  • pehmeitä kivettömiä taateleita

Juustoa ja kiivimarjoja

  • 1 kpl Herkkujuustolan PunaHeidi-juustoa

  • 1 rasia kiivimarjoja

Metsuri-juusto ja siirappi

  • 1 kiekko Herkkujuustolan Metsuri-juustoa

  • 2 rkl kuusenkerkkäsiirappia tai vaahterasiirappia

  • vaaleaa leipää

Lisäksi:

  • Herkkujuustolan TuhkaHeidi-juustoa

  • Herkkujuustolan Vilho-juustoa

  • Herkkujuustolan SavuHilma-juustoa

  • suolakeksejä

  • juustotikkuja

     

Valmistusohje:

  1. Aloita valmistamalla juustopallot. Laita chilituorejuusto tai muu maustettu tuorejuusto kulhoon. Raasta joukkoon Aina-juusto ja sekoita. Muotoile pieniksi palloiksi ja kääntele pallot mustapippurissa. Nosta jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.

  2. Valmista juustovartaat. Paloittele hedelmät sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa Mouhitaler-juusto paloksi. Pujota ainekset varrastikkuihin ja laita tarjoiluvadille.

  3. Leikkaa Väinö Camembert -juusto paloiksi ja laita yhdessä pehmeiden kivettömien taateleiden kanssa tarjoiluvadille.

  4. Leikkaa PunaHeidi paloiksi ja laita ne yhdessä puolitettujen kiivimarjojen kanssa tarjoiluvadille.

  5. Laita Metsuri uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa uunissa kunnes juusto alkaa sulaa. Leikkaa keskelle viilto ja valuta päälle kuusenkerkkä- tai vaahterasiirappia. Tarjoa seuraksi vaaleaa leipää.

  6. Laita tarjolle myös upean näköistä TuhkaHeidi-valkohomejuustoa, vahvaa Vilho-kypsytettyä juustoa ja ota muotilla kuvioita SavuHilma-savujuustosta.

  7. Voit laittaa tarjolle myös suolakeksejä ja juustotikkuja.

     

Kokoa herkullinen juustotarjotin ja nauti Scarlett Darkista yhdessä ystävien kanssa.

Scarlett Dark on enemmän kuin viini — se on juhla rohkeuden, intohimon ja yhdessäolon kunniaksi!