Nauti Scarlett Darkin rikkaasta makuelämyksestä yhdessä ruokaisan juustotarjottimen kanssa. Täydellinen tarjoiluvinkki pikkujouluihin tai illanistujaisiin ystävien kesken — 3 litran hanapakkauksesta riittää jaettavaksi koko porukalle.
Scarlett Dark on täyteläisen muhkea punaviini, joka on tehty jaettavaksi hyvässä seurassa. Huolella valituista, aromikkaista rypäleistä valmistettussa viinissä on rohkeita ja hedelmäisiä sävyjä, jotka hurmaavat niin intohimoiset viininystävät kuin ensimaistajatkin. Sen ikoninen ruusukuvio ilmentää intohimoa ja iloa.
Scarlett Dark on kolmen rypälelajikkeen yhdistelmä, Shiraz, Merlot ja Cabernet Sauvignon, valittiin niiden voimakkuuden ja täydellisen yhteensopivuuden vuoksi. Shiraz tuo mausteisuutta ja syvyyttä, Merlot runsasta hedelmäisyyttä, ja Cabernet ryhtiä sekä rohkeita tanniineja. Lopputuloksena on täyteläinen, samettinen ja moniulotteinen viini.
Juustotarjottimen ohjeen on laatinut Hellapoliisi. Löydät ohjeen täältä.
Ruokaisa juustotarjotin
4 annosta
Juustopallot
200g chilituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
n. 100g Herkkujuustola Dörig Aina-juustoa
mustapippuria jauhettuna tai rouhittuna, oman maun mukaan
Juustovartaat
1 pkt Herkkujuustolan Mouhitaler-juustoa
muutama rengas tuoretta ananasta
viinirypäleitä
cantaloupe-melonia
Taateleita ja juustoa
Herkkujuustolan Väinö-juustoa
pehmeitä kivettömiä taateleita
Juustoa ja kiivimarjoja
1 kpl Herkkujuustolan PunaHeidi-juustoa
1 rasia kiivimarjoja
Metsuri-juusto ja siirappi
1 kiekko Herkkujuustolan Metsuri-juustoa
2 rkl kuusenkerkkäsiirappia tai vaahterasiirappia
vaaleaa leipää
Lisäksi:
Herkkujuustolan TuhkaHeidi-juustoa
Herkkujuustolan Vilho-juustoa
Herkkujuustolan SavuHilma-juustoa
suolakeksejä
juustotikkuja
Valmistusohje:
Aloita valmistamalla juustopallot. Laita chilituorejuusto tai muu maustettu tuorejuusto kulhoon. Raasta joukkoon Aina-juusto ja sekoita. Muotoile pieniksi palloiksi ja kääntele pallot mustapippurissa. Nosta jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.
Valmista juustovartaat. Paloittele hedelmät sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa Mouhitaler-juusto paloksi. Pujota ainekset varrastikkuihin ja laita tarjoiluvadille.
Leikkaa Väinö Camembert -juusto paloiksi ja laita yhdessä pehmeiden kivettömien taateleiden kanssa tarjoiluvadille.
Leikkaa PunaHeidi paloiksi ja laita ne yhdessä puolitettujen kiivimarjojen kanssa tarjoiluvadille.
Laita Metsuri uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa uunissa kunnes juusto alkaa sulaa. Leikkaa keskelle viilto ja valuta päälle kuusenkerkkä- tai vaahterasiirappia. Tarjoa seuraksi vaaleaa leipää.
Laita tarjolle myös upean näköistä TuhkaHeidi-valkohomejuustoa, vahvaa Vilho-kypsytettyä juustoa ja ota muotilla kuvioita SavuHilma-savujuustosta.
Voit laittaa tarjolle myös suolakeksejä ja juustotikkuja.
Kokoa herkullinen juustotarjotin ja nauti Scarlett Darkista yhdessä ystävien kanssa.
Scarlett Dark on enemmän kuin viini — se on juhla rohkeuden, intohimon ja yhdessäolon kunniaksi!





